Güzel makine hocam, güle güle kullanın. Dediğim gibi bilek koyduğun yerin ısınması dışında başka problem yaşayacağını sanmıyorum. Bileğin tam altında hdd oluyor hdd de ısınıyor tabi doğal olarak ve onu soğutmakta açıkçası pek mümkün değil. Velhasıl 15 inç olması dışında başka sorun yok bence gayet güzel. Ekran kartı güzel bol bol oyun oynarsın

Muhtemelen içinde bulunan ram 2x4 değildir 1x8 dir. İstediğin zaman bir 8 gb ram daha ekleyip ram frekansını 799 dan 1598 e çekebilirsin. Eğer kasa iç yapısı 72 ile aynı ise ekstaradan m.2sata slotu mevcuttur. Daha sonradan rahatca ssd takviyeside yapabilirsin. Şunu da belirtmek istiyorum bitirmeden önce. Eylül ayında hesaplar baltalanmadan önce 2adet 128 ssd 1adet de 8gb ram alma planım vardı tabi bu durumda aradım msi servisini dedim böyle böyle bi dürüm var. Kasayı açmak sıkıntı olur mu acaba diye. Kasayı açıp takviye yapabilirsiniz fakat içerdeki vidalara dokunmayın dediler. yani ssd takabilirsin ram takabilirsin ama mevcut parçaları çıkarmadan sadece takviye usulu yani. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan hocam.