MSI Laptop alıyorum fiyat farkı var

• Kullanıcı Zoeken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Laptop/Dizüstü Bilgisayarlar

Zoeken

Onaysız Kullanıcı
laptop almaya karar verdim ama fiyatlara bakarken aynı marka model laptopun fiyatında siteden siteye 1000tl den fazla fark var anlayanlar bi yardımcı olabilir mi ?

1-Hepsiburada : https://www.hepsiburada.com/msi-gl73-8rd-225xtr-intel-core-i7-8750h-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000C348Y?magaza=Hepsiburada

2-Gittigidiyor :https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/nb-msi-gl73-8rd-225xtr-intel-core-i7-8750h-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-17-3-fhd-361986196?aff_id=21&utm_source=Gelirortaklari&utm_medium=aff&utm_campaign=21&utm_content=GO&ggmktg=Affiliate_GO_21_1774_xml___&mpch=ads&utm_source=Gelirortaklari&utm_medium=aff&scxid=14489-197538-2357-0

Bir sorum daha var bu bilgisayarlar freedos hepsiburada 300tl ye veriyor win10 u acaba herkes alıyor mu ? almak gerekir mi ? yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun.

diger olayı anlamadım açıkcası ama freedos için düşüncemi söyliyim :) aldıgım son 2 laptobu freedos aldım ben.normalden tek farkı içinde yüklü bi windows gelmiyor,laptobu alınca sen kendin sıfırdan kuruyorsun win 7-8-10-xp artık ne kuracaksan.bu yüzden freedosları seviyor insanlar genelde.ona bilmem kaç yüz tl fark ne verecem,ben kendim kurarım alınca diyorlar.ama bu işlerden hiç anlamam,ugraşamam şimdi diyenler windows kurulu halde olanlardan alıyor.

diger olayı anlamadım açıkcası ama freedos için düşüncemi söyliyim :) aldıgım son 2 laptobu freedos aldım ben.normalden tek farkı içinde yüklü bi windows gelmiyor,laptobu alınca sen kendin sıfırdan kuruyorsun win 7-8-10-xp artık ne kuracaksan.bu yüzden freedosları seviyor insanlar genelde.ona bilmem kaç yüz tl fark ne verecem,ben kendim kurarım alınca diyorlar.ama bu işlerden hiç anlamam,ugraşamam şimdi diyenler windows kurulu halde olanlardan alıyor.

Yorum için teşekkürler ben kendim alır kurarım kafasındayım. :) ciddi fiyat farkı oluyor. Diğer olayda siz bi fark görüyormusunuz özelliklerde? G.g ürün açıklaması anlaşılır ama ürün özellikleri bölümü biraz garip geldi

windows 10 pro key 17TL ye aldım 3-5 tane, sürekli satıyor toptan alıcılar gg de n11 de. 3 yılda almışımdır 8-9 tane farklı farklı satıcılardan.

İş bilgisayarı olarak kullanacaksan win10 lu alman lazım. Evde kullanacaksan freedos. Ucuza satılan win10ların iş yerinde kullanabilirliği tartışılır. Oem, kutu vs fark ediyor sanırım iş yerinde.

bazı firmaların indirim günleri oluyor. Senin üründe %15 indirime girmiş.

Geçende teknosa.com da 3,400 tl olan ürünü yine teknosanın gittigidiyor magazasından 2,800 tl ye aldım. Ürün aynı yerden geliyor ama fiyatlarda ciddi fark var.

Dün mesela piyasada nike marka ayakkapı 250 tl ben flo dan kampanyalı 99 tl ye aldım arada nerdeyse uçurum var.

freedos alma dostum. Onlar ithal gelen ürünler yurtışından. Win10 lu al.

ben freedos aldım. zamanında gittigiyordan aldım. oldukça ucuz du. sıfır faturada kestiler. hatta adama dedim dostum ben hediye alıcam msi pc yi siz freedos satıyorsunuz içine kurun genel programları lütfen hem pc kontol eder sorun varsa ilgilenirsiniz dedim. adam sağolsun win kurdu orjinal gibi kurmuş. yıllardır ne ekran kartı sorunu, ne donma, ne durma, ne teknik sorun, ne hatalı mavi ekran maşallah diyim sıfır sorunla kullanıyorum. onca deliler gibi kastırmama rağmen. başka pc ler olsa kesinlikle mavi ekran, invedia ekran kartı sorunu, windows çökme, veri kayıpları yapardı.

konu sorununa gelince...özetle freedos öneririm. yani mantık şu. window yuklu deil. windows un yuklene bilmesi için işletim sistemi yani c komut dizini. kur dinizi. siyah ekran dan yazılarla komutların işletimi sistemi oluyor. onu kurdukdan sonra windows kurabiliyorsun. yada pardus vb..usb den yüklüyorsun.
normal pc ciye gitsen fredosda olsa. normalda olsa aynı paraya kuruyor zaten . 100-150 tl cebinde kalacaktır.

600 tl. home 1000 tl. prof. win 10 da. Ben dolar çıkmadan 4 ay önce aldım i7 ssd şimdi 1000 tl. daha pahallı. Yazılım için çok fazla rakam onun için çoğo free dos alıyor.

2500-3000 arası freedos laptop öneriniz varsa çok iyi olur :)
Dolar uçtu be hocam şimdi baktım benim 4 ay önce 2.700. aldığım laptop en düşük 3.800 en yüksek 4.500. olmuş, değer kaybrdeceğine üstüne baya koymuş. Dolar düşmesini bekle desem artık düşmez dahada yükselir. En iyisi masaüstü toplamak bence.

[MENTION=48460]whitedevil1[/MENTION]
dostum neden Windows yüklü olmadan geldiğine değinmek istedim zaten. Misal Apple telefon alıyorsun Apple Türkiye Garantili almak var İthalatçı garantili almak var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri