Msi - Macbook takas yapılır mı ?

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Teknik Yardım

mumru

Kayıtlı Üye
Windows üzerinde hangi programları kullanıyorsunuz onlara bakın mac desteği var mı diye. Ben olsam bu özellikte bir pc varken takas etmem..

Windows üzerinde hangi programları kullanıyorsunuz onlara bakın mac desteği var mı diye. Ben olsam bu özellikte bir pc varken takas etmem..
hocam tamamen internette dolaşma amacıyla kullanıcam yurtdısından dönersem eger masaüstü dizerim zaten diye düşünüyorum..

hocam tamamen internette dolaşma amacıyla kullanıcam yurtdısından dönersem eger masaüstü dizerim zaten diye düşünüyorum..

O zaman sıkıtı olmaz :) Sizinkini 4000 tl ye satabilirseniz 500-600 daha koyup sıfırı alınabilir aslında ya da burada satın sizinkini yurtdışından sıfır alın bir tane bu daha mantıklı gibi...

O zaman sıkıtı olmaz :) Sizinkini 4000 tl ye satabilirseniz 500-600 daha koyup sıfırı alınabilir aslında ya da burada satın sizinkini yurtdışından sıfır alın bir tane bu daha mantıklı gibi...

hocam satması kolay olur mu bilmiyorum aslında sahibinden ve letgoya vereyim ilanı olmadı dediginizi yapmak daha mantıklı geldi..

Hocam gideceğiniz ülke neresi bilmiyorum ama oradaki macbook fiyatlarını araştırın ona göre fiyatta düzenleme yaparsınız. Satma konusunda ne olur ben de bilmiyorum. Şu ana kadar hiç bir cihazımı satmadım :) Sonuna kadar kullandım...

Sizin durumunuzda olmadığım için bir şey diyemiyorum ama zor da olsa onu taşırdım :) Özellik bakımından değişmezdim ben :)

O köy sandigini ne yaninda tasiyacasin mac'e terfi etmeyle dogru karar vermissin ama ilandaki mac pek iyi degille birlikte internet icin yeterli tabii ki ama kalan pil ömrünü felan bilmek gerekir. Yada zaten yurtdisina cikiyorsan oradan apple store dan al bi 12 inc macbook windows dan da kurtulmus olursun bu vesileyle.

O köy sandigini ne yaninda tasiyacasin mac'e terfi etmeyr dogru karar vermissin ama ilandaki mac pek iyi degille birlikte internet icin yeterli tabii ki ama kalan pil ömrünü felan bilmek gerekir. Yada zaten yurtdisina cikiyorsan oradan apple store dan al bi 12 inc macbook windows dan da kurtulmus olursun gider ayak.

pek fiyat farkı yok hocam ondan burda halledip gideyim dedim olmadı satmaya calısıcam pc yi.

macbook falan çöp. ama dersenki sadece internette gezinicem o zaman alabilirsin çünkü şarj konusunda ondan daha iyisi yok.

macbook falan çöp. ama dersenki sadece internette gezinicem o zaman alabilirsin çünkü şarj konusunda ondan daha iyisi yok.

Benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor dersin anlarım da macbook nasıl çöp dersin?

Ben 1 yıldan üzün süredir kullanıyorum. İlanda bahsedilen Macbook Pro'nun aynısı bende var. Retina ekrana sahip ve çok memnunum. Macbook Pro'nun ikinci el piyayası çok aktif, çok az değer kaybeder. Yurtdışında da çok rahat alıcı bulursun. Hafif ve şarjı windows bilgisayarlara göre çok uzu gidiyor. 13.3" olması, hafif olması taşıma konusunda çok rahatlık sağlıyor.

Yurtdışından sıfır alın elinizdekini satarak en mantıklısı bu 3000 satın 1500 koyun alın hiç uğraşmayın 2. el mac vs

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri