MSI mı? MONSTER mı? MAC mi?

Zoeken

Onaysız Kullanıcı
Konuda belirttigim gibi 8bin civarı bütçe var hangi markayı önerirsiniz. Monster için ucuza güzel sistem ama kasası sağlam olmaz dediler. Msi için kasa sağlam ama aynı sistem Monstera göre pahalı olur dediler. MAC için gereksiz pahalı dediler. Önerileriniz nelerdir?
Laptop alma amacım: Kod Yazmak Render ve Nadiren oyun oynarım

Hocam oyun oynamayacaksan ve durumun varsa kesinlikle mac. Başkasına bakman saçmalık. Ama malum ülkemizin durumundan dolayı mac'ın fiyatı da aşırı pahalı. Eğer o kadar para vermem dersen hem kasa hem de donanım kalitesi olarak asus'a bakmanı tavsiye ederim.

Oyunu boş ver. MAC al kafan gerçekten rahat olsun. I Os kadar stabil bir sistem yok.

Cevaplarınız için sağolun. Mac dışında msi monster arasında hangisini önerirsiniz? Asus için model tavsiyesi alabilirim

kardeşim amacın kod yazmaksa mecburen macbook almak zorundasın. yazılımcıların en büyük derdi bu zaten. bu konuyu iyi araştır , neden macbook almak zorunda olduğunu öğrenirsin.

Ben MSI kullanıyorum gayette memnunum monster var arkadaşımda benim msi kasa olarakta performans olarakta daha iyi verim alıyoruz.

Bende monster kullanıcısıyım. 17 inc olan abra a7 özelliklerini sayayım.
256 gb 1100 okuma 2200 yazma ssd.
1 tb hdd
i7 7700hq işlemci
gtx 1050 ekran kartı
8 gb ram(mhz yüksek olanı)
Memnun musun dersin hocam hiç memnun değilim. Çok ısınıyor fan sesi yüksek. O zaman oyun oynarım diye almıştım ama şimdiki aklım olsa kesinlikle mac alırdım. oyun oynayıp ne yapacağım zaten şuan kodlamadan başka birşey de yapmıyorum.
Asus için model tavsiyesi olarak ASUS N580VD CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX1050 4GB-W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar bunu önerebilirim ama buna bu para vereceğime kesinlikle mac alırdım.

Tamamdır çok sağolun başka fikri olan arkadaşlar varsa tavsiyelere açığım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri