Sudden4Rush
Yasaklanmış
benimde var muhabbet kuşu.maşallah bombardıman uçağı gibi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O eşli değil orası kesin yada zaten hastaymışEşli ve yavru vermiş kuşlar en az çifti 150-200 den başlar.. Onlar büyük ihtimalle maks 4-5 aylık yavru yada yaşlı işi bitmiş bir çift
Yaşını gözlerinden anlarsın bakmayalı baya oldu ama yinede hatırladığımı söyleyeyim gözlerinin siyahının etrafında beyaz çizgi varsa yaşlı oluyordu tam yaşıda az çok belirlenebiliyordu da unuttum
Youtubeden paraları kaldırınca yine muhabbet ve kanarya üretimi yapmayı düşünüyorum çok güzel parası var bilmeyenlere duyurulur özellikle kanarya.papağan mükemmel para ediyor.
Erkeğin gagası ta burdan belli masmavi yani yavru değil.. Fotoyu yakınlaştırınca dişinin kahverengi sanırım gagası yetişkin kuşlar orası öyle anlaşılıyor..http://i.hizliresim.com/M62AqN.jpg
bunada bakin hocam
Erkeğin gagası ta burdan belli masmavi yani yavru değil.. Fotoyu yakınlaştırınca dişinin kahverengi sanırım gagası yetişkin kuşlar orası öyle anlaşılıyor..
Hocam yeni bir ortama geldikleri için bir müddet alışsınlar. Hastamı diye kafanıza takılıyorsa kuşları elinize alın bi bakın şöyle dolgun mu diye.. İshal falanda yoksa düzelir inş. Dişi yuvalığa giriyorsa sürekli yuvalığıda kaldırma iyice sıkıntıya girmesin hayvan bir iki haftaya atlatır alışır ortama sıkıntı olmaz..
Dokunma o zaman boşver zaten hastaysa kendini belli eder bir sabah bakmışın yerde bir kuş yatıyorKuslari elime alamiyorum hemen yavruluga giryorlar elimi sokuyorum bazen dokunduruyor disi kendine ama erkek kaciyor hemen ani elimi sokunca oda giriyor nasil elime acicam yuvaligi cikaripmi)
tamam hocam ishal degillerDokunma o zaman boşver zaten hastaysa kendini belli eder bir sabah bakmışın yerde bir kuş yatıyorVeterinerler bile bu muhabbet kuşlarını çoğu zaman tedavi edemiyor eğer özel ilgi alanına girmiyorsa.. Hasta kuşu anca muhabbet üreticisi biri kurtarabilir gerisi yalan.. İshal olmaması için yeşillik çok fazla vermeyin verdiğinizde de ıslak olmasın. Mesela yıkadın marulu o marul kurusun öyle kafese tak ordan yavaş yavaş yerler...
Adi mavis veya boncuk olmayan bir muhabbet kusu daha gormedim ben su omru hayatimda.![]()
bende alalı 6 ay falan oluyor.yavru diye tek aldım 6 ay sonra yanına dişiyi nasıl koyacağız bilmiyorum.hemen koymayın konuşmaz dediler ama bunun tek başına konuşacağı da yok.oğlanın oyuncaklarıyla oynamaya ve şu ballı yemlere bayılıyor![]()
Bi naber hacı iki çay kap gelde içelim dememiş![]()
1.5 aylık yavru kuşum araştrımama göre kuruluk hastalıgına yakalandı 1 gün içinde yerlere yıgıldı petshop a gösterdim ishal ilacı verdi bunu suya koydum sudan her içtiğinde daha kötü olmaya başladı yerden kalkamıyordu az önce son kez göz attım uzaktan bir titremeyle 10 saatlik mücadelesi sona erdi
yani sonuç olarak tanımadıgınız petshoplara güvenmeyin bana verilen ilaç daha kötü etkiledi kuşu gözlemlememe göre kuşu kendi elimle zehirlemek gibi bir his verdi
Daha önce güvercin muhabbet kanarya besledim. Kanatlılar için satılan vitamindir ilaçtır her türlüsüne avuç avuç para harcadım ama hiçbirinden faydalanabilen bir hayvanım olmadı. Hepsi sahte hastalığı söylüyorsunuz hemen bunu suya kat deyip veriyor. Bitişiğindeki petshopa gir aynı hastalığı tarif et başka bir ilaç verir. Vitamini yada antibiyotiği satıyorlar her seferinde. İlaç yerine bakımına önem verin. Temizlik hijyen en önemlisi. Vitamin yerinede farklı yiyecekler verin yeşillik olur meyve olur sebze olur. Mesela bir pağanım vardı acı biber turşusu delisiydiŞimdi 3 ördeğim var biri domates delisi diğeri ne bulsa yer ama havuzunda temiz su eksik olunca mahalleyi ayağa kaldırır. Diğeri acı biber delisi aslında hastayı 2-3 sene boyunca devamlı tüylleri tırnakları dökülüyordu bibere başladığından beri maşallah en sağlıklı tüyler şuan onda çakı gibi
![]()
Ördekleri evde besliyorsanız eviniz müstakil mi apartman dairesi mi
1.5 aylık yavru kuşum araştrımama göre kuruluk hastalıgına yakalandı 1 gün içinde yerlere yıgıldı petshop a gösterdim ishal ilacı verdi bunu suya koydum sudan her içtiğinde daha kötü olmaya başladı yerden kalkamıyordu az önce son kez göz attım uzaktan bir titremeyle 10 saatlik mücadelesi sona erdi
yani sonuç olarak tanımadıgınız petshoplara güvenmeyin bana verilen ilaç daha kötü etkiledi kuşu gözlemlememe göre kuşu kendi elimle zehirlemek gibi bir his verdi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.