Muhteşem Kazanç Yöntemi

Ah hocam ah diyecek bişey bulamıyorum. Matematiksel olarak ben konuşuyorum.

Şimdide Matematiksel Mantık olarak yazıyım.
Soru: Konu Başlığu Ne?
Cevap: Kazanç :D

Soru: Konuda Amaç Ne?
Cevap: Tabiki Para kazanma :D

Soru: Konudaki geçen örnekteki ürünü ne amaçla alıyorlar.
Cevap: Hem para kazanmak hem ihtiyaç olduğu için.

Sistem şu şekilde.
Örnek Vereyim.
Bir köyde 10 kişi yaşıyor. Bu köy diğer insanlara çok uzakta allahın unuttuğu bi yer diyeyim. :D kimse gelip geçmiyor. Ancak bu kişiler isterlerse başka yerlere ihtiyaçlarını karşılamaya gidebiliyorlar.
A kişisi Manav
B kişisi Bakkal
C kişisi Fırın
D kişisi Hırdavatcı
E kişisi Sucu
F kişisi Berber
G kişisi Elektronikçi
H kişisi Taksi Şoförü
I kişisi Lokantacı
J kişisi Tüpcü

Şimdi bu kişilerin reklamlarını yapan ve satışlarından %55 komisyon alan x kişisi var.
Sonra aralarından bazıları çıkıyor ben kazanamıyorum. Ne yapalım diyorlar. Ve sonra hepimizden birbirimizden aylık 100 TL alışveriş yapalım diyorlar. Yani herkes aylık üstteki ürünlerden 100 tl lik alışveriş yapıyorlar.
Böyle bir sistem ne kadar uzun vadeli olabilir. Kim böyle bir sistemli köyde yaşamak ister.

x kişisi her satış üzerinden kazanıyor. Diğer kişilerin ise parası sürekli eriyor.
ciddi olamassın ya hala mı anlamadın:) adamlar hadi 100 tl lik alışveriş yapalım demiyorlar bak burayı iyi anla adamlar zaten 100 tlik alışveriş yapıyor bunu bir birimizden yapalım %10 kar edelim diyorlar anlıya biliyo musun:)

Hocam sen çok yanlış anladın olayı :D :D Gittigidiyor gibi siteler için de düşünebilirsin, sonuçta her alışverişte beli bir komisyon kazanılıyor. E ihtiyaç varsa alışveriş yapılıyor. Zaten özelikle grupların internetten alışveriş yapan insanlardan seçilmiş olması da bu yüzdendir. Türkiye de yemez gibi ama :) Güven problemi olur.

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:40 ----------

Benim gördüğüm buydu , vardır alternatif kullanılanlarda tabiki

Olayı yanlış anlatığım falan yok hocam. Muhtemelen ergenler tarafından kurulan bir ekiptir o gördüğünüz konu. Ergenlik dönemimizde bizde o şekilde sistemlerde açık arıyorduk.

Olayı matematiksel olarak düşünün.
Bir evde tek yaşıyorsunuz. Aylık 1k masrafınız var. Asgari ücretli çalışansınız.
Sonra böyle bir grup kurdunuz işten ayrıldınız.
Şimdi işten ayrıldığınız için ve 1k masrafınızı karşılamanız için en az 1k para lazım.

1k para kazanmak için ne lazım peki. Grup 10 kişi ise herkesin 10k para harcaması lazım. :D

Sizin cebinizde var mı 10k? cebinize bakıyorsunuz. Yokmuş son aldığınız maaş olan asgari ücret var.

şimdi herkese asgari ücret kadar harcama yapın diyorsunuz.
Herkes birbirinin reklamından 130 TL ürün alıyor.
Herkes toplam 1.300 TL harcıyor.
Sizde 1.300 TL harcamış oluyorsunuz.

Sonra cebinize ödeme günü 130 TL para geçiyor.
Şimdi ne yapacaksınız.
Aylık ev harcamanız 1k
Cebinizdeki para 130 TL
Hadi diyelim ev harcamanızın 1k lık olan kısmının 500 TL sini internetten karşıladınız.
Şimdi aylık ev harcamanız olan 500 TL masrafınız kaldı. (Ev kirası, elektrik su, internet, doğalgaz, telefon faturası,)

Türkiye'de yapılması imkansız bir olay. :) Reklamına tıklarsın adam senin kanalını anında kapattırır. Zaten bu olay etik de değil.

ciddi olamassın ya hala mı anlamadın:) adamlar hadi 100 tl lik alışveriş yapalım demiyorlar bak burayı iyi anla adamlar zaten 100 tlik alışveriş yapıyor bunu bir birimizden yapalım %10 kar edelim diyorlar anlıya biliyo musun:)

Hocam internetten her ay alışveriş yapan kaç insan tanıyor musunuz? Ben şahsen tanımıyorum. İnternet alışveriş yapanlar ayda yılda bir alışveriş yapar.

Neyse onu geçiyoruz.
Konudaki Amaç Ne: Para kazanmak.

Sizin dediğiniz şekilde insanlar var ve her ay çılgınca internetten ürün alıyorlar. :D İşyerinde iyi para kazanıyodu bunlar.

Sonra bu insanlar bu ekibe katılıp işten ayrılıyorlar.
Eeee şimdi ne olacak.

Bu insanları kârı ne:
Harcadığı paraları %10 düşürerek %10 kar yaptılar.
Bu insanlar işten ayrıldı para nereden gelecek: :confused:
Geçen ay %10 para artırmışlardı. Şimdi % 10 luk dilimi harcayacaklar tabiki.

1 ay sonra ne yapacaklar peki?
Bir ay önce % 10 para kazanmışlardı onu harcayacaklar. (10k parası vardı. 10k nın % 10 u 1 k kaldı.)

2 ay sonra ne yapacaklar peki.
Bir ay önce % 10 para kazanmışlardı onu harcayacaklar. (1k parası vardı . 1k nın % 10 u 100 Tl kaldı)

3 ay sonra ne yapacaklar peki:

Bir ay önce % 10 para kazanmışlardı onu harcayacaklar. (100 TL parası vardı. 100 Tl nin %10 u 10 TL parası kaldı)

Sonuç olarak:
Ortada bir konu var. Ben konuya kazanç yoluyla bakıyorum. Ve matematiksel olarak gidişatını hesaplıyorum.
Siz ise internet alışveriş yapanların komisyonlarının düşürüleceğinden bahsediyorsunuz.

Hocam internetten her ay alışveriş yapan kaç insan tanıyor musunuz? Ben şahsen tanımıyorum. İnternet alışveriş yapanlar ayda yılda bir alışveriş yapar.

Neyse onu geçiyoruz.
Konudaki Amaç Ne: Para kazanmak.

Sizin dediğiniz şekilde insanlar var ve her ay çılgınca internetten ürün alıyorlar. :D İşyerinde iyi para kazanıyodu bunlar.

Sonra bu insanlar bu ekibe katılıp işten ayrılıyorlar.
Eeee şimdi ne olacak.

Bu insanları kârı ne:
Harcadığı paraları %10 düşürerek %10 kar yaptılar.
Bu insanlar işten ayrıldı para nereden gelecek: :confused:
Geçen ay %10 para artırmışlardı. Şimdi % 10 luk dilimi harcayacaklar tabiki.

1 ay sonra ne yapacaklar peki?
Bir ay önce % 10 para kazanmışlardı onu harcayacaklar. (10k parası vardı. 10k nın % 10 u 1 k kaldı.)

2 ay sonra ne yapacaklar peki.
Bir ay önce % 10 para kazanmışlardı onu harcayacaklar. (1k parası vardı . 1k nın % 10 u 100 Tl kaldı)

3 ay sonra ne yapacaklar peki:

Bir ay önce % 10 para kazanmışlardı onu harcayacaklar. (100 TL parası vardı. 100 Tl nin %10 u 10 TL parası kaldı)

Sonuç olarak:
Ortada bir konu var. Ben konuya kazanç yoluyla bakıyorum. Ve matematiksel olarak gidişatını hesaplıyorum.
Siz ise internet alışveriş yapanların komisyonlarının düşürüleceğinden bahsediyorsunuz.
hocam bu aralar yogun çalıştıgına yoruyorum bunlar nasıl hesap ya adam işten cıkmış birikim yapmış onu harcamış bilmem ne bilmem ne adam mantıgı söyleymiş sen neler saçmalıyosun cokda insan tanıyorum orasıda ayrı konu yazdıkları otur baştan bi oku bi kaç gün sonra nasıl bir saçmalama içinde olugunu fark edeceksin

Amaç arkadaşının satın aldığı bir üründen komisyon kazanmaksa bunlara gerek yok.
Alışveriş sitelerinin affiliate ağına üye olun herkes birbirinin ref linki üzerinden alışveriş yapsın.
Hem google da kazancın %60 ını alırsınız
Affiliate de %80 alırsınız
Üstelik satıştan kazanç olduğu için ref linki her istediğiniz mecrada sosyal ağda istediğiniz gibi paylaşırsınız.

hocam bu aralar yogun çalıştıgına yoruyorum bunlar nasıl hesap ya adam işten cıkmış birikim yapmış onu harcamış bilmem ne bilmem ne adam mantıgı söyleymiş sen neler saçmalıyosun cokda insan tanıyorum orasıda ayrı konu yazdıkları otur baştan bi oku bi kaç gün sonra nasıl bir saçmalama içinde olugunu fark edeceksin

Eline kağıt kalem al ve hesaplama yap. Yapamazsan matematik öğretmeninden yardım iste. Sonra hesaplamayı başarabilirsen. Arkana yaslan ve kafandaki yt ve google ile ilgili şeyleri unut ve satış başı komisyonlu siteleri bi araştır. :D Matematiksel verilerle konuşursan daha iyi anlaşırız. ;) Diycek bişey bulamıyorum. Yeteri kadar örnek verdim. Daha ne kadar basit örnekler verebilirim bilemiyorum. :D

Örnekler yeterli gelmediyse o tanıdğın kişileri bi grupta topla size muhteşem bir kazanç formülü açıklıyorum. Bundan sonra herkes birbiri referansı üzerinden alışveriş yapacak. Böylece kazanç elde edecek de. Sonra artık işte çalışmanıza gerek yok. Bu formül sayesinde düzenli kazanç sağlayacaksınız de. Bikaç ay onların kazançlarını izle. Eğer benim hesapladığım şekilde olmazsa sen haklısın diycem. :D

Konudaki Amaç Ne: Para Kazanmak.
İnsanlar Ne için Para Kazanır: İhtiyaçlarını rahat karşılamak ve Rahat Yaşamak için.

İnternet Para Kazanan İnsanlar Reel hayatta işte çalışır mı: Neden çalışsın zaten internetten kazanmıyor mu.

İşte Ayrılma Konusuna Neden Takıldım Ben: Çünkü internetten kazanacak adam neden başka yerde amelelik yapsınlar ki. :D

Sizin demek istediğin Ne: Hem işyerinde amelelik yapsın. hemde akşam eve gelip google reklamları üzerinde alışveriş yapsın. konunun amacı neydi. Para kazanmaktı. eeee madem bu adam kazanacak neden amelelik yapıyor???? Sizin demek istediğiniz. Eee zaten eskiden amelelik yapmıyomuydu bu adam ameleliğe devam etsin. harcadığı paranın % 10 unun kazanmış olacak, kârı olacak diyorsunuz.

Bu adam satış başı komisyon veren bir şirkette kendi referansı üzerinden indirimli ürün alamaz mı? Neden alamasın tabiki de alır. Hem %55 youtube komisyonu olmaz. Hem grupta milletle uğraşmaz.

Olay tamamen "Telefon alacağım, bari izzet'in reklamı üzerinden alayım da yabancıya gitmesin." mantığı üzerine.Biz de böyle birşey olması imkansız.

Adam internet kafeye gider kendi reklamı üzerinden alır, yine de başkasına kazandırmaz parayı. :D

Olay tamamen "Telefon alacağım, bari izzet'in reklamı üzerinden alayım da yabancıya gitmesin." mantığı üzerine.Biz de böyle birşey olması imkansız.

Adam internet kafeye gider kendi reklamı üzerinden alır, yine de başkasına kazandırmaz parayı. :D

Hocam olayın daha gelişmişi var zaten. Neden google ile böyle bir sistem oluşturulmaya çalışılsın. Hazır kurulmuşları var.
Network sistemleri var.
Affiliate sistemleri var.
Hazır eticaret sistemleri var.
vs. vs.
Varda var zaten. Bunların hiçbiri türkiyede tutulmadı. Kaldiki bunların aynısı google reklamlarıyla kurulacak :D Daha fazla amelelik daha az kazanç olacak. + banlanma riski olacak.

2. konu ise bu sistemle yabancı bir reklam üzerinden alışveriş yapmak zor. Türkiyede yaşıyorum. İngilizce bir siteden ve mağazası yurtdışında olan bir siteden alışveriş yapıcam. Gümrükte sorun çıkarsa ne olacak. Mecburen türkçe bir siteden alışveriş yapmak gerekecek. Oda ölü fiyat kazandıracak. Kimse böyle birşeyle uğraşmaz.

Muhtemelen ilgili konu farklı birşeydir. Alışveriş yapma yoktur. Alışveriş yapılınca çünkü zararlı çıkılıyor.

valla sıkılmadan satırlarca saçmalaya biliyosun ya diycek bişey yok doktara mı yüksek lisans mı matematik üzerine bilgili arkadaş

Ben bu işe varım eğer ekip kurulursa içinde yer alırım olmazsa ekip kuralım

Türkçede millet birbirine ekmek yedirmemeye uğraşıyor. Forumda gördüm çizgi film şöyle kazandırıyor böyle kazandırıyor diye. Dedim bende yükleyeyim 3 5 birşey bize de düşer. Açtım kanal daha videolar yeni yeni izlenmeye başladı hop kanal kapandı. Böyle hiç yoksa 10 15 tane kanal açtım ve hepsi de ban yedi, sahte telifiydi flagıydı v.s yüzünden. Üzülerek söylüyorum ki Türkiye'de çekememezlik çok fazla. Hep ben en çok ben kazanayım istiyoruz ve daha çok kazanmak için daha çok çalışmak yerine, aynı iş ile uğraşanların ayağını kaydırarak yükselme gayesindeyiz.

Elbette dürüst insanlar yok mu çok var. Fakat böyle bir topluluk oluştuğunda millet ya birbirinin kanalını kopyalayacak ya içeriği alıp arkadaşını flaglayacak.

Benim anlamadigim. Herkesin youtube kanali var. Reklamlar cerez.cerez pc ne.gectimi zaten devamli ayni urun reklamlari karsina cikar. Yani illa birinin reklami yada kanalina.neden giresin ki..kendi reklamundada ceres icerik cikar urunu kendi reklamina tiklar alirsin... hatta bazi sitelerden urun alinca satis komisyonu veren siteler var. Atiyorum alibabaexpres alisveris et yuzde 5 iade veren siteler gibi var

Hocam reklam veren mont firmasıda şöyle düşünüyor. Montun 70 TL değeri varsa 100 TL ye satarım. 30 TL sinide reklam firmalarına dağıtırım diyor. 1000 tane mont satsa 70k kendine geliyor. 30k reklam firmalarına gidiyor.

Bu mantıkla çalışmak ile pazara gidip pazarcıyla pazarlık yapmak aynı mantık. Yada mağaza gidip satış görevlisiyle pazarlık yapmak. Pazarlık yapınca oda fiyat kırıyor.

10 kişilik bi ekip kurduk diyelim.
1. ay Herkes birbirinin reklam videosu üzerinden 100 er TL lik ürün satın aldı.
Herkesin cebinden 1.000 TL para çıktı.
Herkes %10 komisyon ile 100 TL para kazandı :D
Sonuç: herkes 900 TL zarar etti.

2. ay geldi. 1. ayda herkes giyim ürünü alarak 1000 TL lik olan ihtiyaçlarını 900 TL ye karşılamış oldular. 2. ayda ise elektronik alalım dediler.
Herkes 100 er TL lik elektronik eşya aldılar.
Herkesin cebinden 1000 TL para çıkmış oldu.
Herkes %10 komisyon ile 100 TL para kazandı :D
Sonuç: Herkes 900 TL zarar etti.
Buda ihtiyaçtı zaten diyerek 1000 tl lik ürünü 900 tl ye aldık daha ne oldu diye sevinç çığlıkları attılar.

3. Ay geldi. Şimdi ne alacaklar. Alınacak şey her zaman bulunur. Ama her ay 100 TL kazanıp 1.000 TL nasıl harcayacaklar. :D

hocam sen yanlış anlamışssın. bir ihtiyacımız varsa bu şekilde alış veriş yapalım diyorlar ve mantıklı.zaten ihtiyacın olmayan birşeyi alıpta napacaksın ?

yani ben zaten deri moddan mont alcam bak mutlka alcam önce çerez toplayıp sonra viodedan girip alıcam bu şekilde arkadaşa bi faydam dokunacak.

Konuda bile bu kadar anlaşmazlık bu kadar tartışma ortamı çıkıyorsa , çok çok zor gibi bu tür yardımlaşma olayları Türkiye forumlarda diyelim o zaman :)

Matematiksel hesaplar şöyle kıyıda dursun ki bunun için bütçe ayırılmıyor, benim hdd ihtiyacım varsa o gün gidip reklam üzerinden alıyorum. Zaten kazanan kanalın bir-iki tık fazla kazanmasına yardımcı oluyorum. Diğerinin başka ihtiyacı olduğunda o da bu şekilde yardımcı oluyor. Bu döngüde gidiyor. Yorumlarda internetten alışveriş yapan görmüyorum diye şeyler okudum, ben bu yoruma katılmıyorum. Günümüzde internet alışverişleri hayli artmış durumda. İndirim kuponları, encard gibi kartların yaptığı % li indirimler de göz önünde bulundurulduğunda gerçekten piyasa altında ürün almak mümkün. Geniş yelpazeli bu internet pazarını da kullanan çok insan var tanıdığım.

Böyle bir olaya girmek için reelde görüşülen kişiler , yada sözleşme tarzı şeyler gerekir Türkiye'de. Ne getirir yada ne götürür bilinmez, ama toplumda bu büyüklükte bir güven sıkıntısı varken zor gibi görünüyor.

Ben şu günden sonra internetten bir ürün alırken bu yöntemi kullanıp tanımasam da birilerini sevindirmeyi seçiyorum :) Siz de bana katılıp tanımadığınız insanları sevindirmeyi seçebilirsiniz. Belki birbirimizin videolarına denk geliriz bilmeden :)

bahsettiğiniz örnek gruplardan link verir misiniz?

Bu yöntem burada tutmaz.
Birincisi millet birbirinin kanalını kapattırmak için uğraşıyor. Kategori ifşasına değinmiyorum bile.
İkincisi ise Adsense patlama riski çok yüksek.

Benim sizlere başka bir önerim var. Maksat Türkiye kazansın. Bundan ne çıkar demeyin birey olarak ülkeye getireceğiniz 1 kuruş bile katkıda bulunmanıza kafi.

Türk'e ait olduğunu bildiğiniz kanallarda eğer yabancı bir firmanın reklamı çıkarsa tıklayın arkadaş. Hem reklamveren yabancı olduğu için bir kayıp olmaz, hem de reklam yayınlayan kanal Türk olduğu için o adama dolayısıyla ülkeye kazancınız olur. Ben bunu huy edindim. Sizde edinin. Samsung, LG dünya para kırıyor bizim ülkemizde birazda onlardan eksilsin. Bir dakikanızı almaz. Türkçe gibi bir dille YT ye girme cesareti göstermiş birine en azından moral olursunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri