Herhangi kısıtlamamız yok istediğiniz yazılımı kurabilirsiniz.
maalesef free youtube downloader net framework güncellemesi engellendiği için kurulamıyor idm ise yonetici tarafından engellenıyor çözemedim :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herhangi kısıtlamamız yok istediğiniz yazılımı kurabilirsiniz.
Hocam kusura bakmayın bir soru sormak istiyorum. Daha önce kullandığım VDS'lerde bu sıkıntıyı yaşadımda. Acaba kasıyor mu VDS?
İsterseniz test sunucusu sağlayalım deneyin memnun kalırsanız ödeme yapıp devam edebilirsiniz.
Hocam genelde mobile takıldığım için bilgisayara girecek pek vaktim olmuyor. Ben müsait bir zamanda size dönüş yapayım, teşekkür ederim.
paypal ödeme almamaktayıztam vds alıcaktım siz konu açmışsınızskype varsa ekler misiniz denemek istiyorum tabi Paypal'dan ödeme yapabiliyorsak ? [MENTION=5056]DERSIMLY[/MENTION]
gayet güzel kampanya hafiften youtube işine girmeyi düşünüyorum özellik ve fiyat olarak oldukça cazip geldi yakın zamanda sizinle iletişime geçebilirim
Şuanda sadece bu paketimiz stoklarımızda mevcuttur.Bu paket dışında paketleriniz yok mu acaba? ya da iletişime mi geçmemiz gerekir. Skype varmı?
Windows Server - 2012 derken ben fazla anlamam windows xp mi 7 mi 8 mi vistamı hangisi bana böyle söyleyin
İşletim sisteminin ismi windows server 2012 arayüz olarak windows 8 diyebiliriz. windows 8 in server halidir.
server olunca ne farkı oluyor ben uzak masa üstü bağlanıp aynı normal bilgisayarmış gibi kullanmak istiyorum yapabilirmiyim
Tabiki yapabilirsiniz. Server sürümünde biraz daha yönetim ve ayarlama kontrolünü ele alabiliyorsunuz ve daha performanslı bir kullanım sunuluyor.
yarım saat 1 saat deneme imkanım varmı
test heseabı alabilirmiyim kardeşim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.