muhteşem yüzyıl'da dünya engelini aşan arkadaşlar var

• Kullanıcı rozetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

rozetmen

Kayıtlı Üye
partnerde dünya genelini geçme fixlenmişti ama dün gördüm ki bi arkadaş dünya genelini geçmiş.kanalı zoomin'e bağlı ( socialblade öyle söylüyor ) ,videosunu indexte gördüm 150k kastıktan sonra turkweb.tv telif gönderdi.videoda edit varmı diye baktım sadece star tv logosu var,kendi kanalıma attım bende dünya engeli verdi.

Ytkazan veya videoyap botu.
hocam o nasıl oluyor.elimde telif almayacak videolar var ama dünya engelli.şöyle diyeyim 50 bölüm dizi attım totalde 5 milyon izlenim kastım ama yenilerini atamıyorum.bende atabilir miyim öyle,çerçevesiz?

Tamam da nasıl söyle de bizde bilelim.

150 mb nin üzerinde çerçeve ekleniyor mu ki ?

Dünya engelini aşsanız dahi kimse sizin çerçeveli videonuzu izlemiyor. İnsanlar arama sonuçlarında böyle bir durumla karşılaştıklarında daha kaliteli var mı diye bakıyor.

Yahu millet bir çerçevedir tutturmuş gidiyor. bana hiç denk gelmedi. Bitane çerçeve yapmış youtube videosu linki atarmısınız. nası bişe merak ettim .

Dünya engelini aşsanız dahi kimse sizin çerçeveli videonuzu izlemiyor. İnsanlar arama sonuçlarında böyle bir durumla karşılaştıklarında daha kaliteli var mı diye bakıyor.

aynen
dün biraz rengiyle oynadım geçtim 1 videoda geçti diğerinde geçmedi stabil ve vpsde yapılcak bir sistem lazım :(

arkadaşa kesinlikle katılıyorum çerçeve izlenimi düşürür. Mesele çerçevesiz geçmek.

partnerde dünya genelini geçme fixlenmişti ama dün gördüm ki bi arkadaş dünya genelini geçmiş.kanalı zoomin'e bağlı ( socialblade öyle söylüyor ) ,videosunu indexte gördüm 150k kastıktan sonra turkweb.tv telif gönderdi.videoda edit varmı diye baktım sadece star tv logosu var,kendi kanalıma attım bende dünya engeli verdi.

Hocam sen idolumsün :)

Seni takip ediyorum hep sen bunuda çözersen king olursun :)

Aslında bir kaç şey var aklımda yaptığıyla ilgili fakat dur bakalım anlarsam paylaşcam.Edit olayına ben bayadır kafa yoruyorum ;)

Hocam sen idolumsün :)

Seni takip ediyorum hep sen bunuda çözersen king olursun :)

Aslında bir kaç şey var aklımda yaptığıyla ilgili fakat dur bakalım anlarsam paylaşcam.Edit olayına ben bayadır kafa yoruyorum ;)

Estagfirullah hocam .o işi turkwebden öğrendik dizi akşam yayınlanıyor logosuz hali ertesi sabah ellerine geciyormuş .yani onlar sabah yükleyene kadar dünya engeli vermiyormuş .

iPad'dan gönderildi .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri