Müjde para kazanmalar geldi :)

1 aydan fazla geçti hala kapalı çöp oldu eski adsenseler demektir buda

benim adsense de çöp.
şimdi çöp olan adsense nin birinde şöyle bir deneme yaptım umarım kurtulur. yada daha önce deneyen oldu mu acaba.
adsenseye bağlı hiç kanal yok yeni kanal bağladığımızdada para kazanması kapanıyor malum.
bu gün adsense mailime girdim adsense me bağlı ve boş olan youtube kanalınında para kazanması kapalı. ads. mailine bağlı boş kanalı da sildim.çünkütüm kanalları siliyordum ama adsensenin kendi kanalı hep açıktı para kazanma kapalı şekilde.
bu gün onu da sildim. bakalım belki adsense kökten yalan olacak belki düzelecek belkide aynen devamlı para kazanma kapatılacak..

bu ay içinde kendine geleceğini düşünüyorum. ödeme alan adsense asla çöp olmaz.

benim adsense de çöp.
şimdi çöp olan adsense nin birinde şöyle bir deneme yaptım umarım kurtulur. yada daha önce deneyen oldu mu acaba.
adsenseye bağlı hiç kanal yok yeni kanal bağladığımızdada para kazanması kapanıyor malum.
bu gün adsense mailime girdim adsense me bağlı ve boş olan youtube kanalınında para kazanması kapalı. ads. mailine bağlı boş kanalı da sildim.çünkütüm kanalları siliyordum ama adsensenin kendi kanalı hep açıktı para kazanma kapalı şekilde.
bu gün onu da sildim. bakalım belki adsense kökten yalan olacak belki düzelecek belkide aynen devamlı para kazanma kapatılacak..

şimdi adsense mailinden yeni kanal oluşturdum. ülke seçili değil para kazanma açık değil. bakalım ilerleyen günlerde durumu yazarım tekrar.

Bu saatten sonra bu konuların detaylarına inmeyin boşuna ve eski hesaplardan hatta para kazandıran kanallarınızdan ümidi kesin.Varsa bu tarz kanallarınız direk partnerlere bağlayın adsense bağlamayın.Yeni adsense başvuruları yapıp yola devam edin.Eski adsense kanallarınızı da yeni adsense hesaplarınıza bağlamayın.
Para kazanması 1 kere kırmızı olmuş hesaplardan tamamen ümidi kesin.

Yeni bir adsense başvurusu yaptım 2 3 saat içerisinde onaylandı. Henüz bir sorun yok. İnşallah böyle devam eder.

arkadaşın söylediği gibi muhtemelen onlarda banlanacak.

Bu saatten sonra bu konuların detaylarına inmeyin boşuna ve eski hesaplardan hatta para kazandıran kanallarınızdan ümidi kesin.Varsa bu tarz kanallarınız direk partnerlere bağlayın adsense bağlamayın.Yeni adsense başvuruları yapıp yola devam edin.Eski adsense kanallarınızı da yeni adsense hesaplarınıza bağlamayın.
Para kazanması 1 kere kırmızı olmuş hesaplardan tamamen ümidi kesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri