Müjde! Youtube açılıyor

Boş yere heveslenmeyin açılmıyacak :). Daha 1 senesi dolmadı. Bizim ülkede youtube en az 1 sene kapalı kalmadımı içi rahat etmez.

Buldugum hesaplarımın arasında turkce baya video yuklu olan var suan da gunluk 2$ filan getiriyorlar youtube açılırsa bence katkısı olacaktir?

Acilmasi onemli reklam.sirketleri yeni reklam anlasmalari yapicak ve pasta buyucek tekrar

Dönüşte Alırım...

teliflerde artar zaten türkçe çalışmıcaktım açılmaz olaydı giren hertürlü giriyor zaten

teliflerde artar zaten türkçe çalışmıcaktım açılmaz olaydı giren hertürlü giriyor zaten

Giren giriyor ama farklı dns yada ip ile girdiği için Türkçe reklamlar çıkmıyor ve tıklanmıyor yasaktan önce 40k hite 1500 tık alırken şimdi 350 tıkta kalıyorum hemen açılmalı...

ne zaman açılacak pazartesi açılır mı ?

açılacak deyince hemen öyle açıllmıyor arkadaşlar. hukuksal süreç uzun. resmi gazetede yayınlandıktan sonra 15+45 gün geçmesi lazımdı galiba. ayrıca yürütme yargıyı dinlemeyebilir burası türkiye. 17 aralıktan sonra hükümet hukuk kurallarını ihlal etmekte sakınca görmğyor.

Hükümetin yargıyı iplediği yok bir ay öncesine kadar mahkeme açın dedi yok dediler ama Anayasa Mahkemesi açın diyorlarsa ve açmak zorundalar.... 17 aralık yolsuzluk operasyonlardan ve hırsızları yakalayanların suçlu ilan edildiğini gördükten sonra bu ülkede yaşamaktan utanır oldum.
Yaşama o zaman. Ayrıca siyaset bulaştırma konuya, foruma.

açılsa da farketmez dicyen arkadaşlar hiç evden upload yapmıyoırlar galiba. ben superonline kullanıyorum ve 2mb lik bir video bile upload edemiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri