Müjde! Youtube açılıyor

Evet bende superonline fiber kullanıyorum ve upload edemiyorum. Açıldığında superonline izin vermek durumunda. Bekliyoruz bakalım.

açılsa da farketmez dicyen arkadaşlar hiç evden upload yapmıyoırlar galiba. ben superonline kullanıyorum ve 2mb lik bir video bile upload edemiyorum

Son düzenleme:
twiter kararına saygı duymadığı halde açıldı twiter ama youtube neden açılmıyor

Ïlyas sana katiliyorum kardesim sonuna kadar

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Hocam editle bence yazını ban yemeye değmez.Sen bilirsin yinede :)

Forum kuralları gereği cezası ban hocam.Hayır ban yediğinize değecek birşey olsa içim yanmayacak taraflı oldugumdan falan değil :). Buyrun o zaman meydan sizin benim için hava hoş :D

Forum kuralları gereği cezası ban hocam.Hayır ban yediğinize değecek birşey olsa içim yanmayacak taraflı oldugumdan falan değil :). Buyrun o zaman meydan sizin benim için hava hoş :D

Peki peki tamam :)

Derdimizi yarın Taksim'de anlatırız bizde :D

Biraz empati arkadaşlar, birbirlerinizin görüş ve önerilerine karşı saygılı olalım. Kimse siyasi görüşünü belirtmek zorunda değil, başkasının siyasi görüşlerine ve düşüncelerine yorum yapmaya hiç zorunlu değil. Bunu zorunlu gibi davranmayın, mesajlarını siliyorum, tekrarında gerekli cezalar uygulanır.
İyi Forumlar (Saat 02:30 Bırakın siyaseti yahu:)

silinen mesajların ısrarını ve yorumunu yapmadan güzel bir şekilde konuya devam edelim, konu açılmıştır. iyi forumlar

Twitter ı ertesi gün açmışlardı bunuda açsınlar ne gerek var 30 gün beklemeye Milli servet gidiyo :D

Türkçe olarak gelirin %65-70 i gitmişti geri gelir umarım.

suriye videoları kalkmadan açılmıyacak heralde. A Y M kararın gerkçesini btk ya ve ulaştırma bakanlığına gönderecekmiş.Sonra o gerekçeyi tib youtubea gönderecek suriye ses kayıtlarının silinmesi için.youtube ne zaman silerse o zaman açılacağını düşünüyorum.

hayırlısı olsun tr çalışanlar için iyi haber

Ben de açıldı sanırım girebiliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri