Müjde - YTKazan Ünlem Geçme Tekrar AKTİF!!

hocam üyelik açtım yarın saat 16 dan sonra deneme için zaman verirmisiniz ona göre alayım

Hocam ödeme bildirimi yaptım deneme süresi vermiştiniz kontrol edip yüklermisiniz

senin o kanalın mimlenmiş

ünlem geçmeyi 1 seferden fazla denersen bir kanalda, full ünleme düşüyor videolar

ben bir kanala 70 video basarım bir kereliğine 35 dolar olur 35 ünlem

bu 35 ünlemi dolar yaparım ytkazanla

daha bu kanala ikinci kez video yüklersem full ünleme düşüyor videolar

yasin şuanda test ediyorum, bakalım nasıl...

70 video yükledik gayet sorunsuz işlemler yapıldı daha sonra o kanala tekrar video atıp ünlem geç yaparsak kanal uçuyomu tam anlıyamadım hocam ?

EDİT: aynen öyleymiş

Son düzenleme:
şuan sistemde ünlem geçme ile ilgili bir sıkıntı var mı?

Arkadaşlar sizlerinde bildiği gibi ünlem geçme alanımım Youtube kaynaklı bir sorunu olduğu için çalışmamaktaydı.

Şimdi youtube kendisindeki sorunu giderdi ve sistemimizdeki Ünlem geçme tekrar aktif hale gelmiş ve çalışır hale geçmiştir.
Eline sağlık Yasin güzel haber verdin.

Ben videolarımı kendi botumla yüklüyorum. Sadece ünlem geçme aracını kullanmak için botunuzu alabilir miyim?
Bu durumda sınırsız adet kanal ekleyip ünlem geçirebilir miyim?
Ünlem sistem tarafından nasıl geçilmektedir?
100 ünlemli kısa videoda ünlem geçebilme oranı kaçtır?

Ben videolarımı kendi botumla yüklüyorum. Sadece ünlem geçme aracını kullanmak için botunuzu alabilir miyim?
Bu durumda sınırsız adet kanal ekleyip ünlem geçirebilir miyim?
Ünlem sistem tarafından nasıl geçilmektedir?
100 ünlemli kısa videoda ünlem geçebilme oranı kaçtır?
Hocam açıkçası sayı olarak bir yüzdeye dikkat etmedim fakat cidden başarılı olduğunu aktif kullanan biri olarak söyleyebilirim.
Siz kendi botunuzu kullanıyorsanız ünlem geçme için birde bu bot üzerinden token almanız gerekecek ünlem geçten sonra bekletmeden token ve kanalı silmenizi öneririm.
Bu mantıkla çalışırsanız sınırsız kanal ihtiyacınızda olmaz. Normal paket (20 Kanal )size yetecektir.

Son düzenleme:
Bot sahibi zahmet edip cevap vermek yerine like verdiğine göre bu ciddiyetsizlikle şu an çalışmayı düşünmüyorum. [MENTION=23075]ITPRO[/MENTION] size teşekkür ederim.

Bot sahibi zahmet edip cevap vermek yerine like verdiğine göre bu ciddiyetsizlikle şu an çalışmayı düşünmüyorum. @ITPRO size teşekkür ederim.
arkadaşın mesajı yeterlidir diye cevap vermedim.
her video farklıdır size %99 oranında iyi desem yanıltmış olurum. çoğu videoda işe yaramakta, sistem dışında bir yöntem bulursanızda önerirsiniz ekleriz. çalışmazsanızda sıkıntı olmaz hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri