Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden düşürüldüğüyle ilgili bilgi paylaşıyolar mı ?
itiraz süresi vardır idari dava açılabilir. ama bu süreçte çok zor karar çıkması.. hakkınızda hayırlısı bende müdürlük mülakatında elendim 1 hafta oldu önümüzdeki maçlara bakacağız![]()
Hayir sadece puani verip geçiyorlar
---------- Spam Engelliyici 13:33 ---------- Önceki Mesaj 13:32 ----------
İtirazlar 22sinde başlıyor fakat bana puan verenlere itiraz etmek nasıl bir sonuc getirebilir
Merhaba arkadaslar, sizlerin yardimina en azindan önerilerinize ihtiyacım var. Dün sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. Ve puanim 18 aşağı çekilerek baraj altinda kaldim. Ne fetö ne pkk ne de dhkpc ile uzaktan yakından hiçbir alakam olmamasina rağmen boyle bir sonucla karşılaştım. Bunun sebebini öğrenmek istiyorum ve bu sonucu değiştirmek istiyorum. Ne yapmami önerirsiniz?
neden hep karşıyı eleştiriyorsunuz. belkide o 18 puanı hak edecek kadar eğitimli ve bilgili olmadığını düşünmüşlerdir yada senden daha iyileride olabilir.
Merhaba arkadaslar, sizlerin yardimina en azindan önerilerinize ihtiyacım var. Dün sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. Ve puanim 18 aşağı çekilerek baraj altinda kaldim. Ne fetö ne pkk ne de dhkpc ile uzaktan yakından hiçbir alakam olmamasina rağmen boyle bir sonucla karşılaştım. Bunun sebebini öğrenmek istiyorum ve bu sonucu değiştirmek istiyorum. Ne yapmami önerirsiniz?
neden hep karşıyı eleştiriyorsunuz. belkide o 18 puanı hak edecek kadar eğitimli ve bilgili olmadığını düşünmüşlerdir yada senden daha iyileride olabilir.
Selamun aleyküm eğer puanın aşağı çekildi ise ve bu saydıkların ile alakan yok ise 2. aşamada kalmışşın yani Yandaşları olamadığın için puanın çekilmiştir geçmiş olsun
---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------
Adam sınavdan yüksek puan alacak sen adamın puanını düşüreceksin neye göre 30 dk adama bakıp bu adam işe yaramaz olduğunu mu anlıyorlar. Asıl sen karşı tarafı savunmayı bırakta açık bir şekilde torpil oldugu kabul et.[/QUOTE
---------- Spam Engelliyici 15:24 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------
Bir şekilde ailende ya da senin sosyal medya hesaplarında bir yerde terör örgütleriyle bir bağını görmüşlerdir muhtemelen. Ne kadar kötü olursa olsun mülakatın, puanı 2-3 puandan fazla aşağı düşürmüyorlar.
Sadece güvenlik soruşturmasına takılıp geçemeyenlerin puanı düşürülüyor.
Düzenlendi
Ne fetö ne pkk ne de dhkpc ile uzaktan yakından hiçbir alakam olmamasina rağmen boyle bir sonucla karşılaştım.
Fazlaca siyasete kaymaması için üstü kapalı yazayım, bu saydıkların dışında, bazılarınca terör örgütü olarak kabul edilen ya da diğer bir deyişle terör ile bir tutulan bir topluluk daha var.
Senin de bir şekilde (sosyal medya paylaşımları vs) bu topluluktan olduğuna kanaat getirdilerse böyle bir şey yapmış olabilirler. Ya da son mesajında söylediğin, falanca tarihten sonra öyle saçma ve mantıksız işler yapmaya başladılar ki düşünceni sezmişlerse de olabilir.
Ha itiraz nasıl edilir mi sonuç çıkar mı o konularda tecrübem ve bilgim yok sadece geçmiş olsun diyebiliyorum. Mesela geçtiğimiz ay bir kurumu kendisine şikayet ettik. Senin itirazın da bunun bir benzeri olur herhalde.
3 gün önce gündeme gelen SGK sınav sorularını da gördüyseniz, bu ülkede haktan hukuktan adaletten bahsetmenin yersiz olduğunu görürsünüz maalesef.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.