MultiColor Network Önemli Duyurular! [GÜNCEL]

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
http://goo.gl/forms/pbsQ2gwCRM

Arkadaşlar,

Biz de kanalı olan herkesin doldurması gereken bir form var. Bu size daha iyi hizmet verebilmemiz için gerekiyor. 1 kanalınız bile varsa doldurun ki adınıza bir müşteri kaydı açalım. Sizinle ilgilenebilelim.

Yanlış bilgi doldurmayın, Allah rızası için rica ediyorum doğru doldurun. Sizin telefon numaranızla adınızla filan işim olmaz yani merak etmeyin.

Bilgilerinizi de kimseyle paylaşmayacağım. kontrat gönderimi iletişim kanalları var zaten başka özel bir şey istemedim.

Tek amacımız, bilgilendirme olacak spam vs mesajlar mailler almayacaksınız. Aydan aya belki 1 2 tane mesaj alırsınız.

Teşekkürler.

TL HESABI YAZILACAK.

Form linki: http://goo.gl/forms/pbsQ2gwCRM

Son düzenleme:
Yapılıyor ama görüşüyoruz partnerle. Durum netleştiğinde tekrar bilgi veririm. Ödemeleri alana kadar durdurmayı düşünüyorum alımları şimdilik. 10 gün süreyle filan

daha önceden kanal yollamıstım size ve daVET gelmemisti

daha önceden kanal yollamıstım size ve daVET gelmemisti

kabul edilmemişltir hocam demek ki. En başından beri dediğim üzere her kanala davet gitmiyor inceliyor partner ona göre alım yapıyor. Uzun ömürlü bir iş yapmaya çalışıyoruz elimzden geldiğince :)

kabul edilmemişltir hocam demek ki. En başından beri dediğim üzere her kanala davet gitmiyor inceliyor partner ona göre alım yapıyor. Uzun ömürlü bir iş yapmaya çalışıyoruz elimzden geldiğince :)

ilk ödemeler ne zaman yapılck acaba ?

ilk ödemeler ne zaman yapılck acaba ?

Ödeme Takvimi

Mesela siz kontratı Eylül'de imzaladınız.
Ekim 10 - Ödemelerin son raporu partner olarak çalıştığımız şirkete geliyor.
Ekim 15 - Rapor bizim elimize ulaşıyor.
Ekim 27 - Ödeme Youtube tarafından çalıştığımız şirkete yapılıyor.
Kasım 5-7 arası - Ödemeler bizim elimize geçiyor.
Kasım 10 - Ödemelerin tamamlanması için son gün eğer bir aksilik olmazsa bu günü aşmamamız gerekli.
Kasım 12 - Ödeme yaptığımıza dair partnere raporları göndermemiz gerekiyor.

Ödeme Takvimi

Mesela siz kontratı Eylül'de imzaladınız.
Ekim 10 - Ödemelerin son raporu partner olarak çalıştığımız şirkete geliyor.
Ekim 15 - Rapor bizim elimize ulaşıyor.
Ekim 27 - Ödeme Youtube tarafından çalıştığımız şirkete yapılıyor.
Kasım 5-7 arası - Ödemeler bizim elimize geçiyor.
Kasım 10 - Ödemelerin tamamlanması için son gün eğer bir aksilik olmazsa bu günü aşmamamız gerekli.
Kasım 12 - Ödeme yaptığımıza dair partnere raporları göndermemiz gerekiyor.

ödemeler siz tarafından mı yapılıyo ?

ödemeler siz tarafından mı yapılıyo ?
Bize gelecek insallah bizden de size hocam

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

Birazdan skype dan herkese yazacagim arkadaslar, simdiden rahatsizlik verirsek ozur dilerim. Formun doldurulmasi gercekten onemli

Bize gelecek insallah bizden de size hocam

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

Birazdan skype dan herkese yazacagim arkadaslar, simdiden rahatsizlik verirsek ozur dilerim. Formun doldurulmasi gercekten onemli

web money onaylanınca doldurcam :D

web money onaylanınca doldurcam :D

Hocam orada banka bilgileri vs de var. Zaten biz size gerek sms gerek arama yoluyla daha iyi bir hizmet verelim diye böyle bir yol seçtik :) doldurmayı unutmayın, şimdiden sağolun :)

Biraz fazla rahatsızlık verdik sanırım Skype'dan. Herkesten özür dileriz. Ödeme tarihleri yaklaştı, sınav zamanı günde 30 pm almak zor oluyor diye sms veya maille raporlarınızı gönderelim istedik.

Biraz hata yapmışız sanırım.

Sizden tek seferlik bu ay %21 gelir vergisi kesmesin diye adamla 3 gün boyunca toplantı yaptım geçen gece. 1 sınavıma da rapor aldım hatta çalışamadığım için. Gerçekten beni bilen bilir, tanıyan da tanır.

Skype grubunu kurmak kimseyi rahatsız etmek veya reklam yapmak da değil.

Gerçekten rahatsızlık verdiklerimden içtenlikle özür diliyorum.

Şimdi siz spam alıyormusunuz almıyormusunuz dostum. Ayrıca spam alıyorsanız hangi kategoride alıyorsunuz? :)

Şimdi siz spam alıyormusunuz almıyormusunuz dostum. Ayrıca spam alıyorsanız hangi kategoride alıyorsunuz? :)

hocam kategori önemli değil. Partnerin kendi risk analizi var değerlendiriyorlar ve karar veriyorlar. Spam alıyoruz evet ama her spamı almıyoruz yani. Kanal linklerinizi gönderin isterseniz partnere iletirim değerlendirirler.

Çok teşekkürler.

hocam kategori önemli değil. Partnerin kendi risk analizi var değerlendiriyorlar ve karar veriyorlar. Spam alıyoruz evet ama her spamı almıyoruz yani. Kanal linklerinizi gönderin isterseniz partnere iletirim değerlendirirler.

Çok teşekkürler.

Şöyle sorayım o zaman dostum..

Dizi, çizgifilm, full episodes ve diğer dillerdeki full episodesli kanalların şansı nedir? Boşa uğraşmamış oluruz.. :) ;)

Şöyle sorayım o zaman dostum..

Dizi, çizgifilm, full episodes ve diğer dillerdeki full episodesli kanalların şansı nedir? Boşa uğraşmamış oluruz.. :) ;)

Alınanlar var hocam. Hatta geneli o şekilde. Full episodes i bilmiyorum fakat dizi çizgi vs var yani öyle diyeyim, büyük çoğunluk öyle hatta.

Alınanlar var hocam. Hatta geneli o şekilde. Full episodes i bilmiyorum fakat dizi çizgi vs var yani öyle diyeyim, büyük çoğunluk öyle hatta.

Daha önce bi 50-60 kanallık liste göndermiştim size.. Fakat hiç birisi alınmamıştı. Bir ara tekrardan liste göndersem. İncelermisiniz? Yani full episodes olmayanlar da var kanallarda. :) Şansımızı deniyelim..

Daha önce bi 50-60 kanallık liste göndermiştim size.. Fakat hiç birisi alınmamıştı. Bir ara tekrardan liste göndersem. İncelermisiniz? Yani full episodes olmayanlar da var kanallarda. :) Şansımızı deniyelim..

İnceleriz tabiki hocam. Hepsi inceleniyor, baştan savma iş yapılmıyor yani, incelemeden hayır dediğimizi filan düşünmeyin. Siz gönderin ben üzerinde durmaya çalışayım bu sefer biraz daha.

eylülde kontrat yapanlar ödeme alacak demişsiniz.. ben size skypeden sordugumda istediğiniz zaman yapabilirsiniz demiştiniz ödemede sorun olmaz demiştiniz 2 ekimde kontrat yaptım ben?

eylülde kontrat yapanlar ödeme alacak demişsiniz.. ben size skypeden sordugumda istediğiniz zaman yapabilirsiniz demiştiniz ödemede sorun olmaz demiştiniz 2 ekimde kontrat yaptım ben?

Hocam davetin kabul edildiği zaman önemli. Ödeme raporları yt cms panelinden alınıyor. Eğer o raporda kanal adınız geçiyorsa mutlaka ödeme yapılır.

Bu multicolor network nedir:) alma şartları nelerdir ödemesi nasıldır kesinti ne oranda , kapanan kanal ödemesi var mı vs. vs. nerede bilgileri:)?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri