MuratabiGF yi Nasıl Bilirdiniz ?

Ya iyi ki bir sevmiyoruz dedik. Hemen klasik söylemler başladı hemen konu Türklük'e kadar gitmiş alkışlıyorum böyle arkadaşları. Konu sahibi nasıl bilirsiniz dedi bende küfür ediyordu sevmiyordum dedim sevmek zorunda mıyım arkadaşım ? Sevmiyorum dedim bu kadar yani başka bir şey mi söyledik. Onun gibi ona küfür mü ettik. Sadece kanalını sevmediğimizi belirttik. Yok küfürü sevmiyorsanız izlemeyin falan diyorsunuz zaten izlediğim yoktu denk geldim 1-2 videosuna sonra takip etmedim zaten. Burada insan sever sevmez sevmeyenleri neden hemen eleştiri yağmuruna tutmuşsunuz.

Sevmiyorsan izleme demek nedir ya Allah aşkına birisi bana açıklasın. O zaman hükümeti sevmiyorsan git ülkeden aynı mantık böyle saçma şey mi olur. Eleştiriden anlamıyor musunuz siz ?

Sanki sevmek zorundayız türklük le ne alakası var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya iyi ki bir sevmiyoruz dedik. Hemen klasik söylemler başladı hemen konu Türklük'e kadar gitmiş alkışlıyorum böyle arkadaşları. Konu sahibi nasıl bilirsiniz dedi bende küfür ediyordu sevmiyordum dedim sevmek zorunda mıyım arkadaşım ? Sevmiyorum dedim bu kadar yani başka bir şey mi söyledik. Onun gibi ona küfür mü ettik. Sadece kanalını sevmediğimizi belirttik. Yok küfürü sevmiyorsanız izlemeyin falan diyorsunuz zaten izlediğim yoktu denk geldim 1-2 videosuna sonra takip etmedim zaten. Burada insan sever sevmez sevmeyenleri neden hemen eleştiri yağmuruna tutmuşsunuz.

Sevmiyorsan izleme demek nedir ya Allah aşkına birisi bana açıklasın. O zaman hükümeti sevmiyorsan git ülkeden aynı mantık böyle saçma şey mi olur. Eleştiriden anlamıyor musunuz siz ?

Tam olarak demek istediğimi demişsin kardeş, içimdekileri yazıya dökmüssün sağolasın.. +1

konuyu açan arkadaş şefkat tepe medya siz misiniz?

Adamın diğer kanalını falan ifşa etmeyin. Küfür ediyorsa ediyor sanki biz etmiyoruz. Onunda kendine göre bir kitlesi vardı seveni var sevmeyeni var. Sevmiyorsan basarsın - yi geçersin flag atarsın. Sahte teliften kapanmasına üzüldüm.

Kanal sahibi bana ulaşmıştır.Sahte telif atan şevkat tepe medya bizim forumdan Murat Özkan'dır.Arkadaşı tanıyan varsa bana ulaşsın forumumuzdan uzaklaştıralım.Bu arada kanal açılacaktır geri kimsenin şühesi olmasın.Adamın emeklerini boşa çıkarmak kimsenin hakkı değildir.Foprumumuza üye olmak isityor ancak şu an alımlar kapalı olduğu için aramıza katılamıyor.En kısa zamanda aramıza katılacaktır.

[MENTION=4471]Mtkn58[/MENTION] bende sana katılıyorum fikrini söyle derler herkes söyler sen farklısın diye hep ezerler böyle bir ülkede yaşıyoruz fikir ve düşünce özgürlüğü nerde :D ? herkes istediğini söyler buda benım fikrim

hem adam din ırk vs vs konuşcaksanız gelmeyin diyor öyle birşeydi galiba adam küfür ediyorsa bizene demi :D bizde ederiz bazen çıkar ağzımızdan isteyen istediğini yapmakda özgür zaten
evet bende begenmıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri