peki hocam 2 telif geldi ama partnerden attılar ancak kanal açık durum ne olur ?
İnşAllah yanılırım ama bence o parayı alamazsın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki hocam 2 telif geldi ama partnerden attılar ancak kanal açık durum ne olur ?
benimde acık telifsiz her ay bloke artı kanalı at diyorum atmıyor üstüne reklamları açıyor bazılarını kapalı tutuyor kendi kanalı gibi kullanıyor
4 haneliye kadar millet sorunsuz alıyor demek, gerçi yazılanlara bakmamak lazım toplam $300 alıp sevinenler var
İnşAllah yanılırım ama bence o parayı alamazsın.
hayırlısı artık hocam yapacak birşey yok.
Kesinleşsinde paralar bakalım
paralar kesinleşince mi anında bloke geliyor hocam yoksa herhangi bir zamandamı blokeler geliyor ?
adamlar 4 haneli icin sıkıntı cıkarıyorlar,abdesti felan aldım benim 5 haneliyi odesinler diye namaz kılıp dua ediyorum![]()
kesinleşince bloke yazıyor
hocam 4 hanelide sıkıntı cıkartıyorlarsa 5 haneli diyorsunuz)) namazda kurtarmaz sizi
hacca gidin gelin bence
kesinleşti bloke koymadılar diyelim. kanalım kapanmadı birdaha bloke gelmez dimi o paraya hocam? yani kesinleşen para yatana kadar ?
geldiğini görmedim.
hala kesinleşmedi normalde şimdiye kesinleşirdi
Tutmadi gibiiçimden bir ses bugun kesinleşicek diyor ama ne zaman kesinleşirse kesinleşsin sıkıntı yok nasılsa ekimin ilk haftası alıcaz ödemeleri bayram harclığı için tek temennim freedom kaldı 30 eylülde ödücekmi bakalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.