Music Nation Çalıntı Kesinti

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

mesela bizim %70 kesintiden sonra %2 paypal kesintisi ile yazan ücreti almamız gerekiyor
ya o dashboardta gerçektende o yazıyor eleman resmini çekip gösterdi

bizdeki dashboardta ise ilk baş %70 üzerinden %10 kesip onu dashboarda ödendi diye yazmışlar sonra öderken paypala bir %2 daha kesmişler

neyse aldığımız kar yine yapacak birşey yok :)
bu ay biraz daha farklı bir metot uygulamışlar :D

İç hesaplarını o kadar detaylı bilmem mümkün değil usta, bize dedikleri bu ama, çok mantıksız değil dedikleri bence ama. Sorduk, böyle dediler, forumda açıklıyoruz dedik, tabi dediler :)

Anlamadım tam olayı da bize dedikleri bu usta. Orda her şey normal derken, ödeme miktarı olarak size ödenen miktar mı gözüküyor :)

Yapamıyorlar abi, Google MCN'e, tıpkı partnere olduğu gibi bulunduğu ülkenin para biriminden yatırıyor. Seçenek bırakmıyor yani. Diğerleri ya Amerika'da ya da kendi para birimlerinin Google tarafından tanınmadığı yerlerde şube göstererek dolar alıyorlar sanıyorum. Bunlar şirket İngiltere'de olduğundan yapamıyoruz, çözmeye çalışıyoruz diyorlar, büyük ihtimal şube falan gösterip dolar alacaklar ödemeyi onlar da. Şöyle ki ay başında tam tersi olsa sterlin çok yükselse dolara karşı, google o ara hesapladığından miktarı, ödemelerde bize 70 yerine (2 paypal- 68 yerine) 72-73 ödeme ihtimalleri de var teoride. Ama paypal'deki değişimden kaynaklı paypale giden komisyon çok yüksek, yine de 60 yazmaları mantıklı değil usta. Bu yaptıklarını 70 üzerinden hesaplayarak tüm kesintilerle birlikte Google'a rapor olarak göndermeleri şartmış zaten.

Biraz daha açıklama yapsalar blokeleri de kendilerinin yapmadıklarına inanmaya başlayacağım o yüzden daha çok karışmıyorum :D

Ben biraz daha ileri gittim. Blocklamayida biz degil google yapiyor diye neredeyse inandim. Oyle bir sekilde ablatiyorlarki inanmamak mumkun degil. Benik fikrim vergilendirme. Bu vergilendirmeyide bizlere yukluyorlar. Yoksa 9 ay boyunca yokmuydu bu kur farki vs

Ben biraz daha ileri gittim. Blocklamayida biz degil google yapiyor diye neredeyse inandim. Oyle bir sekilde ablatiyorlarki inanmamak mumkun degil. Benik fikrim vergilendirme. Bu vergilendirmeyide bizlere yukluyorlar. Yoksa 9 ay boyunca yokmuydu bu kur farki vs
Azad hocam sizdede 5 kanalm var geregini yapnz incubus ve siz. Konusun bunlarla .

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

ceyo yapacak bir şey yok dedikleri gibi sadece bu böyledir şöyledir diye yazdık herkes görsün sonuca gidileceğini sanmam artık öğrenmişler daha gerçekçi şeyler söylüyorlar

yarın bugun komple bloke koyarlarsa ozaman ayvayı yeriz istedikleri her şeyi yapabiliyorlar malum buna da şükredeceğiz artık :)

Incubus artık her türlü şeylerine alıştığımızı her şeye razı olduğumuzu sadece ödeme yapmaya devam etmelerini uygun dille söylermisin gıcık kapıp birdaki ay öç almasınlar :D

Son düzenleme:
Ya ben anlamıyorum, diğer partnerler kapanan kanalı öderken,
bunların uydurma bahanelerle paraların üstüne yatmalarını anladık,
kendi kafalarına göre reklamları açıp-kapatmalarını, gizli videoları açmalarını da anladık,
hadi döviz farkından ödemelerde kesinti olmuş (dolar üzerinden çalışmayan başka partnerlede yok böyle bişey) hadi onu da anladık,
anladık anladık da siz burda neyi savunuyosunuz hocam? madem 3 de 1 i ytr network ün, tehtit edin ya kapanan kanalları ödeyeceksiniz, kesintiyi düşüreceksiniz diye... Haa yanaşmadılar mı kapatın ytr networkü. Bu kadar insan madur oldu burda. Dönüp dönüp bunu dediler, üzerinde çalışıyolar, halledeceklermiş demenin alemi yok,

uzak durun. adamlar resmen neredeyse yarısını alıyorlar ve sanırım bunu yapmaya devam edecekler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri