Kanal bir dizinin videoları yüklenerek açılmış kanaldır.Dizinin reytingleri iyi olmayınca dizi ekrandan kaldırıldı.Dizinin bölümlerini youtube den izliyorlar.
Kanal adresi: pm
Kanal abone sayısı: 943
Kanalın içeriği: Dizi bölümleri,fragmanları
Kanal bağlımı: Music Nations a bağlı
Telif Hakkı Durumu: Hiç bir telif hakkı almadı.Bu saatten sonra hiç almaz
Günlük Getirisi: Dizi bitmesine rağmen günlük 1-2 dolar arası getiriyor.
Kanal İçin İstenen Ücret:80 Tl
Music Nations ekim ayında yüzde 30 kesinti olarak vereceğiniz paypal hesabına yatacaktır.Kanala dizi ile ilgili resim slaytları felan hazırlayarak yine getiri sağlayabilirsiniz.Dizi sektörü sitelere girdiğimden domain almam gerekiyor.Nakit amacı ile satmak zorunda kalıyorum.
Sizi yönetici olarak ekliyecem.1 hafta içinde beni yöneticilikten atabiliyorsunuz.Youtube'nin koyduğu bir prosedür.Telefon numaram felan verilecektir alan kişiye.Traderlerime bakabilirsiniz...
Music Nations 7. ay yani Temmuz ayı ödemesini yaptı. 8. ay ve 9. ay istatistikleri resimli olarak ekledim.Gelecek para ile detaylı bilgi verilmiştir.Paypal veya banka bilgileri vereceğim panel kullanıcı adı ve şifresi ile değiştirilebilir.
Kanal Abone Sayısı
Kanal Ağustos Ayı Kazancı
Kanal Eylül Ayı Kazancı
Alınan Ödemeler
Diğer Konu:Kanal Satış Music Nation Partnerli Dizi Kanalı - Google Fan Webmaster Forum
Kanal adresi: pm
Kanal abone sayısı: 943
Kanalın içeriği: Dizi bölümleri,fragmanları
Kanal bağlımı: Music Nations a bağlı
Telif Hakkı Durumu: Hiç bir telif hakkı almadı.Bu saatten sonra hiç almaz
Günlük Getirisi: Dizi bitmesine rağmen günlük 1-2 dolar arası getiriyor.
Kanal İçin İstenen Ücret:80 Tl
Music Nations ekim ayında yüzde 30 kesinti olarak vereceğiniz paypal hesabına yatacaktır.Kanala dizi ile ilgili resim slaytları felan hazırlayarak yine getiri sağlayabilirsiniz.Dizi sektörü sitelere girdiğimden domain almam gerekiyor.Nakit amacı ile satmak zorunda kalıyorum.
Sizi yönetici olarak ekliyecem.1 hafta içinde beni yöneticilikten atabiliyorsunuz.Youtube'nin koyduğu bir prosedür.Telefon numaram felan verilecektir alan kişiye.Traderlerime bakabilirsiniz...
Music Nations 7. ay yani Temmuz ayı ödemesini yaptı. 8. ay ve 9. ay istatistikleri resimli olarak ekledim.Gelecek para ile detaylı bilgi verilmiştir.Paypal veya banka bilgileri vereceğim panel kullanıcı adı ve şifresi ile değiştirilebilir.
Kanal Abone Sayısı
Kanal Ağustos Ayı Kazancı
Kanal Eylül Ayı Kazancı
Alınan Ödemeler
Diğer Konu:Kanal Satış Music Nation Partnerli Dizi Kanalı - Google Fan Webmaster Forum