Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yılbaşı var diye erken kesinleşti rahat tatil yapsinlar diye![]()
ödemeler ne zaman kesinleşiyo pampalar![]()
kesinleşti mi kanala girmeye korkuyorum![]()
Arkadaslar son 5-6 ay sorunsuz ödeme alan var mı yüksek ödemeleri yapıyorlar mı mesela 5 k saygılar
Arkadaslar son 5-6 ay sorunsuz ödeme alan var mı yüksek ödemeleri yapıyorlar mı mesela 5 k saygılar
ben oldum olası tırsıyorum mnden bu konuda.burdaki 2-3 kanalıma deneme amaçlı yükledigim,nasılsa çok kazandırmaz dedigim videolar son 25-30 gündür çok güzel para kazandırıyor.günlük kazanç hergün yükseliyor ve ben buna sevinmiyorum,tırsıyorum açıkcası.normalde kanalları,kazançları takip eden birisi degilim.sırf meraktan 10 gündür bu kanalların paneline girip kazanca bakıyorum ve kazançlar yükseldikce gitti paralar diyoruminşallah ödüyorlardır hocam...
Mn den en fazla 200-300 dolar falan alacaksın fazlasında zaman zaman sıkıntı çıkarıyorlar. Hemen blocked yani..
5.000 dolara kadar ödedi sıkıntı yok
panele baktım şimdi,henüz 12.ay yok hocam 11 var en son o da ödendi zaten.
bende hep 200-400 civarlarında ödeme aldım sorun çıkarmadılar ama 4 hanelilerde sorun çıkaracaklar diye korkuyorum ben.
o zama inşallah hep öyle olur hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.