Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
telifsiz tertemiz kanal bloke diyor ödemede,ulan mn senin gibi partnerin ...
telifsiz tertemiz kanal bloke diyor ödemede,ulan mn senin gibi partnerin ...
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] açık ama bloke konan kanal 1000 dolar üstü müydü kesintiden kalan kazancı
eğer öleyse 6-7 aydır öle zaten
cpm kaç
neredeyse 4 haneye yakin olan kanalima blok geldi ve kanal acik..
edit: simdi bir kac kanala daha baktim 6-7 tane kanalda daha blok var chatten gorustum cpm yuksek yada size ait olmayan bisi yuklemissiniz die bi mesaj attilar.. kanal acik dedigimde hic bir cevap yok bi bardak soguk su icicez artik![]()
işte benim korktugumbu ay bende fire yok ama toplasan alacagım para zaten 300tl yi geçmez heralde.ama bagzı kanallarım bu ay yükselişe geçti ve beni korkutuyor buda.mesela diyelim ki bi kanal 12.ayda 10$ verirken bu ay 100$ veriyor,sevinemiyorum
![]()
Sizim cpm kacti hocamcpm ler yuksek biraz ondan boyle yapiolar daha oncede arkadaslarin basina gelmisti.. ama parayi yt den aldiklarina eminim adsense oduyorsa bu parayi mn de aliyor bu parayi bahane edip paraya el koyuyorlar.. 4xxx kusur param yandi bu ay bu yuksek cpm olayindan dolayi..
sizim cpm kacti hocam
Gecmis olsun hocam.
Arkadaşlar Low Saldo ne demek.
3 haneli bi miktar kesinleşmiş ödeyecek mi acaba?
low saldo blokedemek
Gecmis olsun hocam.
Harac kesiyor o zaman %40 kesmesi yetmedi, bir de arada birkac begendigi kanali direk kendine bagliyorsimdi bi kanala daha baktim onda cpm 13.5 o kesinlesmis adamlar kafasina gore blok atiyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.