Bugun odeme yapilir mi acaba
Akşama doğru olabilir. Adamlar uyansın soracağım, ilk defa bank ödemesi seçtik hadi hayırlısı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugun odeme yapilir mi acaba
Konu güncellendikce ödeme geldi diye paypala bakıp duruyorum yapmayın :Akşama doğru olabilir. Adamlar uyansın soracağım, ilk defa bank ödemesi seçtik hadi hayırlısı.
Konu güncellendikce ödeme geldi diye paypala bakıp duruyorum yapmayın :d
gel reclik vereyim ekstradan %10 alıyosun zatenYaw sen bayisin etme, zaten adamlara ayda 5 milyon izlenim getiriyorum %75 yapın diyorum hala ses yok. Senin yakından tanıdığın varmı o danalarda
gel reclik vereyim ekstradan %10 alıyosun zaten![]()
onu mn de yapamıyosun hocam malesef keşke yapılsazaten var da, eski kanalım için lazım
gel reclik vereyim ekstradan %10 alıyosun zaten![]()
eyw hocam inş herkes alır ödemesiniinş herkez ödemesini Arkadaşlar Bol kazançlar
Kanallarımı hemen taşıyabiliyormuyum öyle olunca.Ben alabilirim..
Kanal taşıma olayi mn de yok malesef hocam yeni actigin kanallardan %10 alabilirsn
Biz %15'e kadar veriyoruz, bize gelin[MENTION=10960]fth[/MENTION]
Kanal taşımayı da kanal çok özelse hallederiz![]()
ödeme gelmeden hortlatmayın şu konuyu ,heyecan yapıyor![]()
kim hortlatiyo hacii kim
alacağımız iki kuruş ama ihtiyaç olunca dört gözle bekliyo insan işte![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.