Music nations haziran ayı kazançları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka gibi ya

xxxx USD xxxxx USD 0.00 USD PayPal Low Saldo

geçen ay $27 ödediler sorun yoktu şimdi mi sorun oldu

not hesabım kapanmadı telif uyarı veya başka birşey yok tamamen sıfır

Son düzenleme:
şaka gibi ya

3612.78 USD 3612.78 USD 0.00 USD PayPal Low Saldo

geçen ay $27 ödediler sorun yoktu şimdi mi sorun oldu

hocam bu partner bitmiştir scam partnerlerden biri olduğunu kanıtladı bir kaç ay sonra kepenkleri kapatıp milletden çarptıkları paraları bi güzel ezerler artık

o kadar övdüler şu partneri bizde adam sandık girdim boşamı gitti şimdi bu kazançlar.

hocam bu partner bitmiştir scam partnerlerden biri olduğunu kanıtladı bir kaç ay sonra kepenkleri kapatıp milletden çarptıkları paraları bi güzel ezerler artık

youtube engelledi diyormuş, seçerek herhal önce low saldo yazıyorlar neden low saldo yazıyor dedim geçende bir kanala hemen değiştirip bloke yazısını koydular yani kendileri değiştiriyor yazıyı da :) seçerek yaptıkları bariz

ben 2 ay önce çok kanal soktum. arada 3 tane kanalımda low saldo yazıyor. diğerlerinde hiçbir uyarı yok. uyarı olmayanlar ne zaman ödeniyor. yani low saldo yazmayanlar ne zaman ödeniyor.

adamlar önüne gelen kanalı alıyor kafalarına göre ödeme yapacakları belli. şansa kaldı ödemeler.

youtube yetkılılerınne emaıl felan attık gıbı seylerle gozlerını korkutsak bırsey degısırmı acaba :D

youtube engelledi diyormuş, seçerek herhal önce low saldo yazıyorlar neden low saldo yazıyor dedim geçende bir kanala hemen değiştirip bloke yazısını koydular yani kendileri değiştiriyor yazıyı da :) seçerek yaptıkları bariz

aslında youtube den parayı alıyorlar milleti kandırıp hesabınıza bloke kondu deyip ytnin ödeme yaptığı kanalın parasını cebe indiriyorlar. ortada adam gibi partner kalmadı. parayı ödememek için 1001 takla atıyorlar. para ve zaman kaybından başka birşeye yaramıyor :( biz adamları zengin ediyoruz

partnerlerin bu kadar kolay vurgun yapmasını aklım almıyor bir türlü.. yahu youtube hiç mi takip etmiyor bunları? ben sana parayı gönderdim sende kanal sahibine ödemeyi yaptın mı bakiyim diye hiçmi sormuyor?

aslında youtube den parayı alıyorlar milleti kandırıp hesabınıza bloke kondu deyip ytnin ödeme yaptığı kanalın parasını cebe indiriyorlar. ortada adam gibi partner kalmadı. parayı ödememek için 1001 takla atıyorlar. para ve zaman kaybından başka birşeye yaramıyor :( biz adamları zengin ediyoruz

diğer düşük kanallarda bir şey yok low saldo yazmamışlar dahi, 30-50$ hiçbirşey değil tabi diğer yükseklere konunca

MCN Yönergeleri

Yönergeler:
Değer katın. Bir hizmet vermeksizin, sadece reklam geliri sağlamak amacıyla kanal toplamaya çalışmayın. MCN hizmetleri iş ortaklarının özel şekilde yönetilmesi, teknoloji/araçlar, üretim olanakları, tanıtım, kanal optimizasyonu, reklam satış desteği ve/veya diğer hizmetleri içerebilir.

İş ortaklarınızla iletişim kurun. Güncel YouTube politikaları ve uygulamaları konusunda MCN'nizdeki kanalları sürekli bilgilendirin. Kanallarınızın performans ve elde ettikleri gelirle ilgili ayrıntıları görebilmesini sağlayın. İçerik oluşturucu iş ortaklarınızın, kuruluşunuzda iletişim kurabilecekleri bir temsilciye sahip olduklarından emin olun.

Sorumlu bir şekilde üyelik kabul edin. YouTube'un sistemi üzerinden bir kanalı eklemeden önce, kanalın sahibiyle iletişim kurarak üyelik şartlarınız konusunda anlaşın. İlgili kanalın açık izni olmadan, başka MCN'lere kanal aktarmayın veya onlardan kanal almayın. Kanal sahiplerinin gizlilik hakkına saygı duyun, gereğinden fazla bilgiye erişme talebinde bulunmayın. Kanal iş ortağınızla olan ilişkinizde geçerli tüm yasalara uyun.

Adil olun. Ödeme konuları da dahil olmak üzere kanallara verdiğiniz sözleri yerine getirin. Uygun olduğunda kanalları bırakın. Kanallardan tek taraflı anlaşmalara girmelerini istemeyin.

Dürüst olun. Hizmetlerinizin tanımını yaparken ve açıklarken net olun, dürüst davranın, şeffaf olun. YouTube veya Google ile resmi bir bağınız olduğuna veya bu kuruluşların sizi resmi olarak onayladığına dair imalarda bulunmayın. Kanalların gelir kazanmak ve YouTube araçlarına erişmek için MCN'lere katılmalarının şart olduğunu söylemeyin. YouTube'un veya YouTube personelinin görüş ve düşüncelerini temsil ettiğinize dair imalarda bulunmayın.

Kırmızıyla çizdiğim yerde açık ve net aslında her şey

Yani ödeme yapmayacaksan kanalı ağından kopar diyor ama bu gibi partnerler tutup kafasına göre block luyor daha karlı oluyor :)

7 yada 8 ağustos.

eğer benim ödemeleri yaparlarsa çok süper. mesela 140 tane kanalda hepsine baktım 2 saatimi aldı ama olsun. 12 tane kanalda low saldo yazıyor. diğerleri normal. inşallah öderler. öderlerse zaten bi daha ödemeselerde olur benim için :D ama tabiki gönül isterki her zaman ödesinler ama dediğin gibi haziranın ödemeleri yapılırsa bana yeter :D

eğer benim ödemeleri yaparlarsa çok süper. mesela 140 tane kanalda hepsine baktım 2 saatimi aldı ama olsun. 12 tane kanalda low saldo yazıyor. diğerleri normal. inşallah öderler. öderlerse zaten bi daha ödemeselerde olur benim için :D ama tabiki gönül isterki her zaman ödesinler ama dediğin gibi haziranın ödemeleri yapılırsa bana yeter :D

sa reyizz ödemeler gelceklerde ne yazması lazım bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri