Music nations haziran ayı kazançları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bloke koymuşlar telifli ve kapanan kanallara MusicNation kadar üçkağıtcı bi partner görmedim işleri güçleri paranın üstüne yatmak başka bişey değil..

benim telifsiz kanalin gelirenede el koymuslar. Kimse kanal baglamasin bu dolandiricilara.

Telifsiz kanala bloke atmışlar. Skypetan iyi bi küfür edicem simdi izlediğim yabancı dizilerin hakkını vericem atsın networkten dolandırıcı herif

Zamanında demiştim bu partnerden bi nane olmaz diye sonuc olarak deneme amaclı kanalım da tek telif var ve 290dolar not paid durumunda demekki belli bir limiti aşanın parasına iş koyuyorlar.daha anca kategori denemek için kanal sokarım bu networke

Miktarla alakası yok gibi :D

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 40
3700 low saldo idi bloke olmuş :/ normalde şükretmeci takılırım da bu çok pis koydu

MN benim gözümde yaptığı akılalmaz sahtekarlıklarla bitmiştir. umarım birdaha böyle vurgunca partnerlerle birdaha karşılaşmayız demek istiyorum. ama youtube da partner denetimi olmadığı sürece buna benzer networkler bizleri sömürmeye devam edecek yazık oldu mnde boşa kaybettiğim 2 aylık zamanıma :(

Sadece ücümüzden 5000 dolar indirdi adamlara cebe. Aksama 100.000 dolari bulur o miktar. [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=15589]Askap[/MENTION]

blockları odeme ıhtımallerı varmı ?

Sadece ücümüzden 5000 dolar indirdi adamlara cebe. Aksama 100.000 dolari bulur o miktar. [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=15589]Askap[/MENTION]

hocam 100K$ iyimser bir tahmin benin düşüncem yaptıkları vurgun bu tutarın 10 katıdır diye tahmin ediyorum musicnations türk youtuberleri resmen soyup soğana çevirdi. youtubede partner denetimi olmadığı sürecede böyle sahtekar partnerler görmeye devam edeceğiz

6 - 2014 0.00 USD 0.00 USD 0.00 USD 0.00 USD PayPal 6 - 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected

aynen oyle anlıycanız bu seresızler 3 kanalımın bakıyesı sıfır ıken ona bıle bloke koydular dıger ıkı kanalın bakıyelerınede bloke koydular,bırılerı cıkıpta halandaha burda bunların konularını paylaşıyorsa onlarada diyecek bısey bulamıyorum ınsanları sömürmekten vazgeçin artık

adamlar youtube parayı yatırmadı dıyor bole sacmalıkmı olur resmen uzerıne yatıyorlar paranın

youtubee tıcket yollucam dıyorum bızım yapıcagımız hıcbırsey yok dıyorlar support chat panelınden ayrılıyorlar...

6 - 2014 0.00 USD 0.00 USD 0.00 USD 0.00 USD PayPal 6 - 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected

aynen oyle anlıycanız bu seresızler 3 kanalımın bakıyesı sıfır ıken ona bıle bloke koydular dıger ıkı kanalın bakıyelerınede bloke koydular,bırılerı cıkıpta halandaha burda bunların konularını paylaşıyorsa onlarada diyecek bısey bulamıyorum ınsanları sömürmekten vazgeçin artık

söylediklerine katılıyorum kardeşim mn nin alt bayiliğini yapan bizim başımıza saran arkadaşlar şimdi övdükleri mn ile gurur duyuyorlardır

mnatıon zoomınnın partnerın alt bayısımı?

hocam 100K$ iyimser bir tahmin benin düşüncem yaptıkları vurgun bu tutarın 10 katıdır diye tahmin ediyorum musicnations türk youtuberleri resmen soyup soğana çevirdi. youtubede partner denetimi olmadığı sürecede böyle sahtekar partnerler görmeye devam edeceğiz

Haklisin tabii ki ama biz hak etmiyor da degiliz hani. Bile bile gidip bu zoomine bagli networklere kanal bagliyoruz. MN ve creative bagli 2 kanalim kalmisti onlarida az önce sildim gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri