- Web sitesi
- www.muhammedyusufguven.com
2 Haneli 10 dakika önce paypala gelmiş
Hadi hayırlı olsun
)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yatmayan odemeleriniz var mi yoksa tamamlandi mi tum odemeleriniz?
Mobilden yazildi.
Var 2 ödemem var yatmayan hala yatmadı. Bekliyoz bakalım..
Aynen benim de son 2 bakalım.
Birde birşey sorucam , işbankasında döviz hesabım varda . Dolar olarak çeksem bir sıkıntı çıkar mı ?
Aynen benim de son 2 bakalım.
Birde birşey sorucam , işbankasında döviz hesabım varda . Dolar olarak çeksem bir sıkıntı çıkar mı ?
paypaldan dolar olarak çekemezsiniz. Türkiyeye bu kısıtlama var malesef sebebide belli fazla ücret almaları için.
Ancak bahsettiğiniz mn den direk bankaya ise olur 150 dolar ve üstüyse geçer
Ödemeler bitti.
Çıkabilir benim bir arkadaşım sorun yaşadı.. Dolar hesabıda olsa TL çeviryormuş sanırım paypal öyle gönderiyormuş. Bu sefer banka kabul etmiyormuş...
---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------
Hocam sen daha iyi bilirsin. Ödemeler bittimi devam ediyormu? Daha almam gereken ödeme olması lazım o yüzden soruyorum.![]()
Ödemeler bitti.
Tamamı bitti yani. Vay be açık 2 kanalın ödemesinin üstüne yattılar demek.. Ayrıca beklediğim ödemelere bakıyorum aldıklarıma bakıyorum arada uçurum var. Neyse çerez parası aldık oda yeter..
Arkadaşlar benden paypal ABD vergi kimlik no istemiş ne yapayım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.