Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=8218]gurkano[/MENTION]
hocam hangi banka birde nisan ödemesimi
Nisan odemesini bankaya alan yokmu biri cevap versin artik
bana gelmiş ödeme isim yanlış oldugu için hesaba işlememişler gönderen banka bize amil atmaları gerek dediler mn ile görüşemedim daha eğer mail atmazlarsa ödemeyi geri göndereceklerini söylediler
Bizim bilgiler dogru hocam ama bankaya odeme gelmedi mn mail attim onlarda baksinlar bi
TL banka heaabima haziran odemelerini beklemedeyim hala gelen giden yok dolar hesabi olmasimi gerekiyor sizde durum nedir ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
TL hesabi kullanıyorum mn ye mail attim odeme yaptik diyor dashboard in resmini atiyor ama odeme yaptiklari yok gondermezlerse mn kanallari silcem yada cikarttircam
Peki sordunuzmu dolar hesabi olmasi gerekiyormuymus benimde hala gelen giden yok bir konusayim bende
Sormadım hocam siz sorabiliyorsanız sorun burayada yazın banka ödemeleri sıkıntılı sanırım
Please ensure that the address is correct.We can't pay you without it.
Hatası veriyor Address Line 1 * kısmında![]()
Dolar hesabı olması gerekiyor hocamDolar hesabi konusunda mn bir bilgisi olmadigini soyledi ancak forumdan bir arkadas dolar hesabinin olmasi gerektigini belirtti banka konusu sikiltili biraz paypal gidince baskada sansimiz yok malesef
Please ensure that the address is correct.We can't pay you without it.
Hatası veriyor Address Line 1 * kısmında![]()
Aynı uyarıdan bende de var bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.