Music Nations Ocak Ayı Kesinleşme Mart Ödemeleri

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Şuan panelde bloke yazmıyorsa kesin alıcaz sanırım parayı dimi kardeşim? Yoksa bloke olma ihtimali varmı şimdiden sonra? Bu partnerle pek çalışmadım. :)

Kesinleştikten sonra ödüyor bloke koyacaklarını sanmıyorum :)

bi 5k dolar daha music nationa hibe ettik :) Sagolsunlar yine çok güzel öptüler beni :(

Telefondayımda biri dashboard girişinin linkini verebilir mi?

o kadar çalış içerik bul para kazan kesinleşmeye 2 gün kala kanalın kapansın ocak kazancın şubat kazancın bloke olsun.Yazık vallahi block yiyen arkadaşlara geçmiş olsun.1 adet kanalım kalmıştı mnde oda gitti artık dahada işim olmaz.

Paypala 2. Bir eposta tanıttım ancak unkown payment details yazmış neden olabilir,?

arkadaş bu adamlar nasıl kesinti yapıyor böyle anlamıyorum.10$ kazanıyorsa kanal,5-6$ arası bişey geçiyor elimize.kazandıgımızada sevinemiyoruz :)

arkadaş bu adamlar nasıl kesinti yapıyor böyle anlamıyorum.10$ kazanıyorsa kanal,5-6$ arası bişey geçiyor elimize.kazandıgımızada sevinemiyoruz :)

Önce %70 kesinti sonra onun üzerine %10 kesinti. :) 100 doların olsa 63 dolar gelir yani.

Paypala 2. Bir eposta tanıttım ancak unkown payment details yazmış neden olabilir,?

oyle yazsada ödeme geliyor benim hala yazıyor ama ödeme sıkıntısız paypala yatıyor

edit: tam olarak bu yazıyor aynıysa sıkıntı etme * payment details were unknown at that time

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri