Frankeinstein
Yasaklanmış
..........
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar music nationstan ödeme bekleyenler hemen paypala baksınlarrrr 7 milyarımı ödemiş allah razı olsun music nationsss.![]()
Burası iyice lise sınıfına döndü hoca yokmuş falan diye bağırıp gelenlere benzemişsin.
http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/47021-music-nation-temmuz-ayi-odemeleri.html
6.000 e bozarımarkadaşlar music nationstan ödeme bekleyenler hemen paypala baksınlarrrr 7 milyarımı ödemiş allah razı olsun music nationsss.![]()
Burası iyice lise sınıfına döndü hoca yokmuş falan diye bağırıp gelenlere benzemişsin.
http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/47021-music-nation-temmuz-ayi-odemeleri.html
7k kazanıp 80 yasında olsam aynısını yaparım![]()
bu yaşta bu para![]()
15 yaşında 6 milyar ödeme gelince haliyle sevinecek tabi güle güle harca kardeşim
13 milyar beklıyordum ama buna da şükür paypala yatırmışlar şimdi de bankaya gönderdim artık alamazlar dımı parayıkorkuyorum aksi bişey olucak diye
---------- Spam Engelliyici 11:12 ---------- Önceki Mesaj 11:12 ----------
allah razı olsun abicim
13 milyar beklıyordum ama buna da şükür paypala yatırmışlar şimdi de bankaya gönderdim artık alamazlar dımı parayıkorkuyorum aksi bişey olucak diye
---------- Spam Engelliyici 11:12 ---------- Önceki Mesaj 11:12 ----------
allah razı olsun abicim Cümlemize Nasip Etsin İnşallah.
hocam kusura bakmayın hayatımda hiç bu kadar büyük bi ödeme almamıştım o yüzden çok sevindim tam ihtiyacımın oldugu zaman
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.