7 Nisanda ödemeler başlıyor 14 üne kadar sürüyor diye biliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar 4800dolarlık ödemeyi alamadan kanal kapandı büyük üzüntüdeyim :'( yokmu bunu açtırmanın bir yolu Allah rızası için![]()
arkadaşlar 4800dolarlık ödemeyi alamadan kanal kapandı büyük üzüntüdeyim :'( yokmu bunu açtırmanın bir yolu Allah rızası için![]()
kesinleşmeden kapandıysa alınmıyor hocam.Kesinleşmeden alabilen varsa banada ulasabilir alacagı paraları kırışabiliriz)
bu ayın 20sine kadar açtırtabilirsem kanalı kesinleşmesi muhtemel olacak.Bu ay kesinleşecek yani
telifli kanalım var bu partnerde ödemeyi alabilir miyim ? alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim
Arkadaşlar şimdi malum kanal kapanınca ödemeyi alamıyoruz. Peki biz rec olarak kapanan kanaldan payımızı alabiliyor muyuz?
Çalışmadığımız yerden sordun hocam %90 almazsın sonuçta gugıl ödemiyormuş
Hocam şimdi benim bütün kanallarım kendi rec'ime bağlı. Rec'imde benden başka kimsenin kanalıda yok zaten. Geçen ay 400 küsür dolar ödeme kendi kanallarımdan aldım Rec olarak %10 yani 40 dolarda Rec ödemesi almam lazımdı ama 60 dolar aldım. Sanırım bloke yiyen kanallarımdan pay ödediler emin olmak için sorayım dedim.
Arkadaşlar şimdi malum kanal kapanınca ödemeyi alamıyoruz. Peki biz rec olarak kapanan kanaldan payımızı alabiliyor muyuz?
Hocam şimdi benim bütün kanallarım kendi rec'ime bağlı. Rec'imde benden başka kimsenin kanalıda yok zaten. Geçen ay 400 küsür dolar ödeme kendi kanallarımdan aldım Rec olarak %10 yani 40 dolarda Rec ödemesi almam lazımdı ama 60 dolar aldım. Sanırım bloke yiyen kanallarımdan pay ödediler emin olmak için sorayım dedim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.