Music Nations Şubat Kesinleşmeleri Nisan Ödemeleri

• Kullanıcı hommate01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
7 Nisanda ödemeler başlıyor 14 üne kadar sürüyor diye biliyorum

arkadaşlar 4800dolarlık ödemeyi alamadan kanal kapandı büyük üzüntüdeyim :'( yokmu bunu açtırmanın bir yolu Allah rızası için :)

kesinleşmeden kapandıysa alınmıyor hocam.Kesinleşmeden alabilen varsa banada ulasabilir alacagı paraları kırışabiliriz :))

telifli kanalım var bu partnerde ödemeyi alabilir miyim ? alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim

Kapanan kanalı açtırmanın bir yolu yok mu? Hiçbir telif yokken kanal kapandı

Arkadaşlar şimdi malum kanal kapanınca ödemeyi alamıyoruz. Peki biz rec olarak kapanan kanaldan payımızı alabiliyor muyuz?

Gugıl nasıl quize ödüyor bunlara ödemiyor insan hayret ediyor. 2Gün önce kesinleştirse 200 dolarım kurtulacaktı yandı gitti.

Çalışmadığımız yerden sordun hocam %90 almazsın sonuçta gugıl ödemiyormuş

Hocam şimdi benim bütün kanallarım kendi rec'ime bağlı. Rec'imde benden başka kimsenin kanalıda yok zaten. Geçen ay 400 küsür dolar ödeme kendi kanallarımdan aldım Rec olarak %10 yani 40 dolarda Rec ödemesi almam lazımdı ama 60 dolar aldım. Sanırım bloke yiyen kanallarımdan pay ödediler emin olmak için sorayım dedim.

Hocam şimdi benim bütün kanallarım kendi rec'ime bağlı. Rec'imde benden başka kimsenin kanalıda yok zaten. Geçen ay 400 küsür dolar ödeme kendi kanallarımdan aldım Rec olarak %10 yani 40 dolarda Rec ödemesi almam lazımdı ama 60 dolar aldım. Sanırım bloke yiyen kanallarımdan pay ödediler emin olmak için sorayım dedim.

Olabilir hocam ben tahminimi söyledim [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] ve [MENTION=12222]bbs1[/MENTION] size net cevap verecektir

Kanallari kendi rec hesabinizdan bagladiginiz icin kanallarin alacagi kazanc miktari %70tir, 100$ icin 70$ kesinlesir, %10 harac + %2 paypal kesintisi olur bundan da, siz aslinda 100 dolarlik kanalinizdan yaklasik 60$ almis olursunuz, recruiter kazanci ise kanal kazancina gore hesaplanir, o da 100$ icin 10$ olacaktir, ayni sekilde onda da gerekli kesintileri yaparlar o da 9$ civarina duser, bu durumda sizin kanaliniz 60$ recruiter ise 9$ kazanmis olur, yani gorunuse gore %15 kanal net kazancini recruiter kazanmis olur, siz de ayni bu sekilde 400$ odemeye 60$ recruiter odemesi aldiniz, size bu mcnler tek kurus fazla vermez emin olun, kesinti artar ama hediye falan gelmez.

Hocam aldğınız paranın yüzde 10 şeklinde bakmayın toplamda kazanğınız paranın yüzde 10 onu gelir demekki kanalar ile birlikte tüm rec kazancı 600 dolar civarinda mn kesintisi ile 400 doalr civarinda para almışsınız.Kapanan kanalardan ne hublar nede recler pay alamıyor,hiç bi şekilde yansımaz zaten panelde.

Hocam ana kazancınıza göre pay alorsınız. Aldığınız ücrete göre değil. Siz 400 almış olabilirsiniz ancak kanalların toplam kazancı demekki 600 bu hüzden size düşen pay 60 olut 40 değil

Rec mn freedom vs tarzi olanlar kapanan kanallara odeme yapmazlar aslaa.....

An itibariyle 36 Kanalımızın ödemesini bekliyorum. Konuştum bugün tamamlanacakmış ödemeler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri