Music Nations YTR network ağı

• Kullanıcı marsis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

marsis

Yasaklanmış
slmlar bu partner network'ünden nasıl çıkabilirim.Kanalım 8 aydır bağlı çıkma isteği gönderdim ama hala cvb alamadım.YTR network referansıyla bağlanmıştım.Yardımcı olurmusunuz [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

slmlar bu partner network'ünden nasıl çıkabilirim.Kanalım 8 aydır bağlı çıkma isteği gönderdim ama hala cvb alamadım.YTR network referansıyla bağlanmıştım.Yardımcı olurmusunuz @Incubus @mNote

Aynen YTR hiç ilgilenmiyorsunuz kaç zaman oldu PM atıyoruz cevap yok. Şu MN belasından kurtulmak istiyoruz

Hocam bugün içerisinde sahibine Music Nations'ın soracağım bu kanallar konusunda yeni bir şey var mı çıkış yapmak ayrılmak isteyenler ile alakalı diye. Ama 12 ay içinde çıkarmıyorlardı eskiden bilginize.

Hocam bugün içerisinde sahibine Music Nations'ın soracağım bu kanallar konusunda yeni bir şey var mı çıkış yapmak ayrılmak isteyenler ile alakalı diye. Ama 12 ay içinde çıkarmıyorlardı eskiden bilginize.

yazınızı geç gördüm yinede bilgilendirme için saoln.bişey sorcağım size nedn kanalın geliri artınca kapatıyorlar kanalda uyarı yok etiket ve açıklama bile yok .

slmlar bu partner network'ünden nasıl çıkabilirim.Kanalım 8 aydır bağlı çıkma isteği gönderdim ama hala cvb alamadım.YTR network referansıyla bağlanmıştım.Yardımcı olurmusunuz [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Tepkinizi anlıyorum. Ama music nations sözleşmesine göre kanalların ağda kalma süresi 12 aydır. En sonki politikada sanırım şöyle bir durum vardı. eğer 1 telif alırsnaız 1 yıldaha uzuyordu. Tam olarak emin olmamakla beraber durum böyledir. Ve MN nin kanal çıkardığı kolay kolay görülmememiştir. Bu süre içerisinde size tavsiyem 12.ayı beklemenizdir, aksi durum bence söz konusu değildir.( 12 ay sözleşmes süresi vardır)

Tepkinizi anlıyorum. Ama music nations sözleşmesine göre kanalların ağda kalma süresi 12 aydır. En sonki politikada sanırım şöyle bir durum vardı. eğer 1 telif alırsnaız 1 yıldaha uzuyordu. Tam olarak emin olmamakla beraber durum böyledir. Ve MN nin kanal çıkardığı kolay kolay görülmememiştir. Bu süre içerisinde size tavsiyem 12.ayı beklemenizdir, aksi durum bence söz konusu değildir.( 12 ay sözleşmes süresi vardır)

Hocam kanalların kazancı artınca 10 gun sonra kapanıyor uyarı bile gelmeden.

Hocam kanalların kazancı artınca 10 gun sonra kapanıyor uyarı bile gelmeden.

Onu da şöyle belirtelim; Kanalların kazancının artması demek, kanalın sıralamalarda yükselmesi demektir. Sıralamalar da yükselmek demek, önerilerde çıkmak demektir. Durum böyle olunca gerek rakipleriniz ve gerekse flagcıların şikayet etme olasılığı artacaktır. Videolar ön sıalarda çıktığı için, telif gelme olasılığı da artacaktır, spama girme olasılığıda artacaktır. Dolayısıyla durum bundan ibarettir. O yüzden orta seviye kanal her zaman iyidir.

Onu da şöyle belirtelim; Kanalların kazancının artması demek, kanalın sıralamalarda yükselmesi demektir. Sıralamalar da yükselmek demek, önerilerde çıkmak demektir. Durum böyle olunca gerek rakipleriniz ve gerekse flagcıların şikayet etme olasılığı artacaktır. Videolar ön sıalarda çıktığı için, telif gelme olasılığı da artacaktır, spama girme olasılığıda artacaktır. Dolayısıyla durum bundan ibarettir. O yüzden orta seviye kanal her zaman iyidir.

Orta seviye kanalda pek fazla bişey bırakmıyorki kesintiler fazla

Oyun kanalım var 30 40 aboneyken sokmuştum partnere şimdi 3600 11 aydır partnerdeyim telif almadım 12 olsun çıkacağım inşallah.

Ve destekten yazdığımda sözleşme bitmesine 30 gün kala çıkmak için mail atmak gerekiyormuş öyle dediler bana...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri