music nationstan ödeme alan varmı

Çok iyi bir haber bu benim için, çok saol hocam, inş sağ salim ödemelerimizi alırız.

alırsın inşaallah hocam. ben de çok guvendim bunlara ödeme alınca. ama böyle bol keseden herkesi partnere almaları beni korkutuyor. bu arada 5 haneli dediğim dolar cinsinden di :)

[MENTION=7803]dRaCk[/MENTION] teşekkürler kanala videoları attım izlenimi patlıycak videolar diyorum 2veya3k $ ulaşınca özele alsam videoları parayı öderlermi telif gelmesi riskli videolarda.

partnerleri cozemedım hocam lıfe quız olsa kanalın kapansa bile rahat ol derdım de bu dandık fırmalar sıkıntı ya

alırsın inşaallah hocam. ben de çok guvendim bunlara ödeme alınca. ama böyle bol keseden herkesi partnere almaları beni korkutuyor. bu arada 5 haneli dediğim dolar cinsinden di :)

Benim de şuan 1 kanalım var, bayağı iyi gidiyor, bakalım çok ümitlenmeden bekleyelim, hayırlısı artık. Ödemen çok iyiymiş, benim de o civarlarda olur inş.

alex boşa ümit verme kendine awedeki gibi :D şans işi bu şuan çogu kişi ödeme alamadı çizgiden veya başka bir içerikten

Alanlar da var alamayanlar da, dediğin gibi şans biraz, zaten beklentilerimi düşük tutuyorum, öderse seviniriz :)

YTR üzerinden bağlı olanların %77'si problemsiz ödeme aldı. (Kanal sayısı bakımından)

YTR üzerinden toplam miktarın %55'i problemsiz olarak ödendi. (Kazanç miktarı bakımından)

Böyle yani yalan yok bende :)

kazanç bakımından nerdeyse 2 kişiden biri ödenmemiş:D

YTR üzerinden bağlı olanların %77'si problemsiz ödeme aldı. (Kanal sayısı bakımından)

YTR üzerinden toplam miktarın %55'i problemsiz olarak ödendi. (Kazanç miktarı bakımından)

Böyle yani yalan yok bende :)

YTR hala aktifmi?
Saçma bir sorumu oldu yoksa :)
Yeni kanal alıyormusunuz hala?

Tabi hocam. Forumdaki konudan ulaşıp ilgili linke ya da YTR Network dan başvurabilirsiniz.

Hocam ödeme alamayan %23 ün kanallarının durumu neydi de ödeme alamadılar ? Yargılamak için sormuyorum yanlış anlaşılmasın. Partnerlikteki para ödenmeme durumunun nedenini anlamak için.
Kanallar spamdan kapandığı için mi ? Fazla kazandıkları için mi ? Teliften dolayı mı ? Kategoriden dolayı mı ?

Bu partnerde ödeme kesinleşme tarihi ne zaman oluyor aşağı yukarı ?

%55 kötü oran hocam

Çok az düz spam yapan var, spama ödüyor da dizi ve çizgi film çalışan çok olduğu için düşük oldukça bence de dediğin gibi. Ama zaten ben quiz ya da life öneriyorum eğer sokabiliyorsanız, boş kanal sokarsanız da yüzde 55'ini paranızın alacakmışsınız gibi varsayın diyorum yani, bunu düşünerek çalışın partnerde. Ben kişisel olarak partnerden hiç para gelmeyecek gibi bakıyorum quiz ya da life dışındaki kanallarımda. Geldikçe mutlu oluyorum :D

Hocam ödeme alamayan %23 ün kanallarının durumu neydi de ödeme alamadılar ? Yargılamak için sormuyorum yanlış anlaşılmasın. Partnerlikteki para ödenmeme durumunun nedenini anlamak için.
Kanallar spamdan kapandığı için mi ? Fazla kazandıkları için mi ? Teliften dolayı mı ? Kategoriden dolayı mı ?

Yüzde 4'ü paypal girmemiş ya da 1 doları geçememiş. Kalan yüzde 19'u da para bloklanmış. Bloklananların da yüzde 90'ı copyrighted material diyor, hani bunda kanal kapanmış kapanmamış tarzı bir olay yok yani öyle bir inceleme yapamadık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri