Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi aga burası dolandırıcı mı girmeyek mi ?
[MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] biz pederden 5 lira isteyip, 1 liraya razı olmuş nesiliz o kesintiler bize komaz![]()
Hocam kanalınız kapandığı için mi bloke ettiler yoksa kanal açıkken mi?Benim bu ay hatrı sayılır parama bloke koydular buraya kanal bağlayacağıma bentpixele bağlarım daha iyi.. Şartsız alıyor kanalları yüzde 40 kesinti olsa ne yazar ödesinde bu mn gibi paranın üzerine konmasın yeter
[MENTION=7852]denizci[/MENTION] kanala açıkken bloke koydular kapansa neden yazayım.. Kapandığında ödemiyorlar zaten
---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------
imzamdan bile kaldıracamda imzamı düzenleyemiyorum sitedeki hatadan dolayı
ödemeler başladıgında herhangi bi yöneticiye konuyu tekrar açtırın lütfen![]()
ödemeler başladı diye konuyu açmam istenmiş.varmı ödeme alan?
ödemeler başladı diye konuyu açmam istenmiş.varmı ödeme alan?
ne demek istemiş"We apologize for the delay. The system response is very slow. That is why the finance team is doing it manually. They are doing their best to send it out as soon as possible."
ne demek istemiş![]()
Valla ödemeler başladıklarını söylüyorlar bakalım ne olucak daha gelen yok
---------- Spam Engelliyici 21:31 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------
Şimdide ne zaman başlıyacak bilmiyorum diyorarkadaş şaka gibi çalışanlar bile şaka gibi.. Neyse gelir elbet hiç canımı sıkamıycam bunlarla muhattap olup
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.