MusicNation Satılık Kanal (Gelir Garantili)

• Kullanıcı DiNoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiNoo

Kayıtlı Üye
ihtiyaçtan dolay satmak istediğim kanalımın günlük ortalama 7bin ile 10bin arası izlenimi var. ve kanalın iyi gelir getireceğini düşünüyorum daha doğrusu %100 eminim kanalı alan kişi bunu rahatlıkla fark edecek ve 1 ay video yüklemese de kazanç kendiliğinden devam edecek çünkü sağlam izlenen videolar var.

Kanal Adi : alıcıya bildirilecek
Kanal Kategorisi : alıcıya bildirilecek
Kanal Dili : İngilizce - Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 26 eylül 2014|
Kanalın izlenim Sayisi : 41.244
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
(satış sonrası 1 hafta da garanti veriyorum,
kanal kapanırsa, para kazanma devre dışır kalırsa ücret iade edilecek)

Kanalinizin Gunluk Kazanci: son 3 günlük rapor 3-6 dolar (ilerki zaman da 10 doları geçecek) Kanaldaki Video Sayısı : 31

Kanal 27 Eyl 2014 tarihinde MusicNations'a bağlanıldı: içinde 14,86 dolar bulunmakta
İstenilen ücret: 100 Tl (PAZARLIK YOK) ;) Ödeme: Vakıfbank ya da Paypal

[url=http://hizliresim.com/ozEG3b][/URL]
[url=http://hizliresim.com/02yvyZ][/URL]
[url=http://hizliresim.com/Z1YvMV][/URL]

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

an itibari ile 5 günlük kanalın abone sayısı 48 dir.

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

edit: konu güncel.

Son düzenleme:
en az 1 ayını doldurması lazım öyle hatırlıyorum

1 aylık ya da 5 günlük ne değişecek orada yazdım kanalda 1 hafta içinde kapanma olursa para iade diye yazdım ama herhalde sen de forumun memurusun çomak sokmak için yazmana gerek yoktu direk konuyu moderatöre bildirebilirdin.

1 aylık ya da 5 günlük ne değişecek orada yazdım kanalda 1 hafta içinde kapanma olursa para iade diye yazdım ama herhalde sen de forumun memurusun çomak sokmak için yazmana gerek yoktu direk konuyu moderatöre bildirebilirdin.

3 günlük kanal satıyorsunuz ama çomak sokan ben oluyorum :confused:

hemen celallenmenize gerek yok 1 haftalık garantiniz 2 ay sonra alınacak ödeme için ne faydası var ?

3 günlük kanal satıyorsunuz ama çomak sokan ben oluyorum :confused:

hemen celallenmenize gerek yok 1 haftalık garantiniz 2 ay sonra alınacak ödeme için ne faydası var ?

arkadaşım alıcı değilsin bakıcı değilsin problemin ne? konuyu b.k ettin 5 senedir yt de para kazanıyorum, r10da da ticaret yaptım. sattığım kanala güveniyorum çünkü telifli-flag alacak video yüklemiyorum titizim 1 hafta da güvence verdim. bu kadar rahatsız olduysan moderatöre yaz.

daha ne uzatıyorsun anlamadım

Kanal 30 gunu doldurmadiysa degeri 30 tl idi sanirim yanlis hatirlamiyorsam kurallari..

arkadaşım alıcı değilsin bakıcı değilsin problemin ne? konuyu b.k ettin 5 senedir yt de para kazanıyorum, r10da da ticaret yaptım. sattığım kanala güveniyorum çünkü telifli-flag alacak video yüklemiyorum titizim 1 hafta da güvence verdim. bu kadar rahatsız olduysan moderatöre yaz.

sağa sola sataşacagına bi forum kurallarını oku önce. 30 gün aşagısı kanalın satış fiyatı 30 tl ile sabitlendi.

ayrıca şu 5 senedir youtubeden nasıl para kazandıgını bi anlatta görelim bakalım. bol keseden atmakla olmuyor. biz agustos 2012de girdigimizde bile bu işi yapanların sayısı degil 2 bir elin bile parmak sayısını geçmiyordu.

hoop ağır ol bakalım burası ahır değil r10?? hiç değil. bro zamanında foruma konulmuş kurallar var kanalın 30 günlük değilse o kanal fiyatı 30 tlden yukarı olamaz. Sen kanalına güveniyorsun diye fiyatı şişiremezsin ona bakarsan herkes kendi kanalına güvenir.. telif flag gelmez demişsin afedersinde neye güvenerekten bu iddiada bulunuyorsun özgün mü?? bu arada 5 senedir yt işindeyim demişsin 100 tl lik işlerin adamı mısın anlamadım?

yok mu moderatör admin buralarda ya kilitleyin şu konuyu

r10 da ticaret yapmanız bu forumu ilgilendirmez.3 günlük kanal satılır fakat 30 günü doldurmadıysa fiyatı 30 tl'den fazla olamaz.Forum kuralıdır uyalım.

sağa sola sataşacagına bi forum kurallarını oku önce. 30 gün aşagısı kanalın satış fiyatı 30 tl ile sabitlendi.

ayrıca şu 5 senedir youtubeden nasıl para kazandıgını bi anlatta görelim bakalım. bol keseden atmakla olmuyor. biz agustos 2012de girdigimizde bile bu işi yapanların sayısı degil 2 bir elin bile parmak sayısını geçmiyordu.

öncelikle şunu belirttim burada 3 cü kanal satışım uzun zamandır forumu takip etmedim ve ortada sataşma yok konu altına gereksiz laf kalabalığı yapılması hoş değil demek ki sende iyi okumamışsın ve yazılanı kendi çapında algıladın arkadaşa şunu söyledim rahatsız olduysan moderatöre söyle kitlesin konuyu bunu söylemenin neresi kötü? kısa ve net cevap verdim uzatmadan.

ayrıca sen 2012 de başlamışsın geç görmüşsün normal çünkü tr de yasal olarak açık olmadığı için kimse bilmiyordu ama yinede kazanan vardı ben yurt dışında yaşadım 3 sene finlandiya'da 2009 aralıkta da başladım. yeterli mi?

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

hoop ağır ol bakalım burası ahır değil r10?? hiç değil. bro zamanında foruma konulmuş kurallar var kanalın 30 günlük değilse o kanal fiyatı 30 tlden yukarı olamaz. Sen kanalına güveniyorsun diye fiyatı şişiremezsin ona bakarsan herkes kendi kanalına güvenir.. telif flag gelmez demişsin afedersinde neye güvenerekten bu iddiada bulunuyorsun özgün mü?? bu arada 5 senedir yt işindeyim demişsin 100 tl lik işlerin adamı mısın anlamadım?

sana sadece gülüyorum ucuz laflara gerek yok, yaptığın yorum kaliteni gösteriyor. :cool:

ben bu mesajı editliyorum . cevap gelmeyeceği bariz ortadadır. ancak konu sahibi bile kanalı creative soktuğuna pişmanken satışa izin verilmesi ayrıca kriterlere uymaması ayrı bir konudur.

Son düzenleme:

ve demişsin ki 100 tlik adam mısın diye :) beni kendin ile kıyaslama arkadaşım ukash almam lazımdı 1 saat önce 150 euroluk 460 tl ediyor ve 100tl civarı eksikti kanalımı değerlendirmek istedim ve paranın 50 si 100 ü değerlidir ticaret sonuçta zorla değil.

ve demişsin ki 100 tlik adam mısın diye :) beni kendin ile kıyaslama arkadaşım ukash almam lazımdı 1 saat önce 150 euroluk 460 tl ediyor ve 100tl civarı eksikti kanalımı değerlendirmek istedim ve paranın 50 si 100 ü değerlidir ticaret sonuçta zorla değil.

pardon??

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri