Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumda 6 haneli, 5 haneli sürekli kazanan kişilerin nasıl kazandığını merak etmişinizdir. Zamanında bende merak etmiştim.
Burda kimse durupta katagori ifşa etmez.
Ama öyle içerikler varki kanal aylarca spama düşürmeyen. Az izlendiği halde çok kazandıran içikler var. Bunları tespit etmek tamamen bu işe yapanların işi.
kaliteli spam budur.
Genel kesim için konuşuyorum. Ayda 5 haneli kazanan kişilerin onlarca kanalı yok. Birkaç kanalla bu işi götürüyorlar.
Mühim olan bunu başarabilmek.
İşte kaliteli spam bu.
Yok hocam zaten kategori istemedim.
Kategori mi belirleyici demek istemiştim
Sent from my iPhone using Tapatalk
hani nerde kaliteli spamcılar kazanacak vs diyenler ölümsüz kanalları olup trilyon alanlarne çok boş yapan var ya entel dantel burda konuşuyorlar
hani nerde kaliteli spamcılar kazanacak vs diyenler ölümsüz kanalları olup trilyon alanlarne çok boş yapan var ya entel dantel burda konuşuyorlar
[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] senin bulduğun yöntemle tırtıklı kuruş kazanırsam boğazımdan geçmesin kardeş paylaşma yani. senin burada yazdıkların insanları kaliteli spama (pislik heryerde pislik kalitelisi olmaz) teşvik etmek değil sadece ytnin yeni sistemleri ile ekmeğin kesildiğinden ötürüdür. burada herkes belirli bir takım basit bilgileri verir herkesin kendine özgü çalışma sırları var onları zaten kimse vermez. gelip burada elalemin içeriğinden para kazanıpta kimse kalitelisini yapıyorum osunu yapıyorum busunu yapıyorum demesin. neticede para kazanmak için buradayız herkes bir şekilde kazanıyor o muhteşem fikirlerini kendine sakla trilyoner ol ve lütfen bir daha ben gibi kalitesiz spamcılar ile muhattap olma çok rica ediyorum güle güle selametle
[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] neden her mesajı mı alıntıyorsun abicim bak o adama cevap yazmısım dimi kendi klavyemden senin adına ne konuşabilirim?
abicim bak güzel insan ne istiyorsun anlamış değilim forumu kurallara uygun olduğu şekilde istediğim gibi kullanırım bu adamda paylaşım yapmak istiyorsa yapar ben yapmamasından yanayım şahsi görüşüm budur sen istiyorsan konu aç bir kaç adam topla yanına ricacı olun size bişeyler paylaşsın beni bağlayan bir şey yok burada
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.