Musicnation support görüşmesi !!!!

Arkadaşlar lütfen şu yazışmayı biri türkçeye çevirsin ya

Forumda 6 haneli, 5 haneli sürekli kazanan kişilerin nasıl kazandığını merak etmişinizdir. Zamanında bende merak etmiştim.

Burda kimse durupta katagori ifşa etmez.
Ama öyle içerikler varki kanal aylarca spama düşürmeyen. Az izlendiği halde çok kazandıran içikler var. Bunları tespit etmek tamamen bu işe yapanların işi.

kaliteli spam budur.

Genel kesim için konuşuyorum. Ayda 5 haneli kazanan kişilerin onlarca kanalı yok. Birkaç kanalla bu işi götürüyorlar.
Mühim olan bunu başarabilmek.
İşte kaliteli spam bu.

Yok hocam zaten kategori istemedim.

Kategori mi belirleyici demek istemiştim

Sent from my iPhone using Tapatalk

hani nerde kaliteli spamcılar kazanacak vs diyenler ölümsüz kanalları olup trilyon alanlar :) ne çok boş yapan var ya entel dantel burda konuşuyorlar

hani nerde kaliteli spamcılar kazanacak vs diyenler ölümsüz kanalları olup trilyon alanlar :) ne çok boş yapan var ya entel dantel burda konuşuyorlar

http://www.ytpara.com/youtube-sorun...llarim-artik-kapanmiyor-2-yontem-iceride.html

Bakın hocam bu konu bana ait. Ben bu işte oldukça pinpirikli biriyim.

Enine boyunu herşeyi sorgularım. Sorguladığım için çok güzel kazançlar elde ettim.
Yukarda link verdim. Çünki: Mayıs 2014 kıyımında sonra kanallarım bir kez olsun toplu şekilde kapanmadı. Ama ne hikmet birkaç gün önce toplu kapanma yaşadım. Para kazanma kapanma değil. Spamdan ötürü toplu kapanma. Demekki googlede artık birşeyler değişti.
Başarı sağladıkları önlemler getirdiler. İnşallah ben bunları yine tespit edeceğim.

Entel dantel diye konuşmanız çok ayıp.
Forum ruhunu anlamammışınız siz.
Ben kimsenin yaptığı işe karışmam, karışmaya hakkımda yok. Ancak şu bir gerçekki tüm bu sorunlar spam kanalların olduğundan fazla çoğalmasından ötürüdür. Bu sebeple google güncellemeler yaptı. Şu anda para kazanmalar kapalı ise, günde sayısız kanal açan kişilerden ötürüdür. Bakın ben kimseye niye şu kadar kanal açtın hesap ver demiyorum. Güncellemenin neden yapıldığını belirtmek için yazdım.
Kaliteli spam yapanlar zaten kesesini güzel doldurdular. Bir kesim ayda 100 kanal açarak 5 haneli kazanıyorken. Bir kesim ayda 2 kanal açarak 5 haneli kazandı. Bundan sonra ise işte buraya yazıyorum. Ayda 100 kanal açma dönemi bitti. Benim tabirimle sizin entel dantel benzetmenizle bundan sonra Kaliteli spam yapanlar kazanacak. Ben kaliteli spam yapıyorum demiyorum. Benden daha iyi kaliteli spam yapanları bildiğim için.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Bu saatten sonra sizin gibiler yüzünden artık bulmuş olduğum yenilikleri forumla paylaşmama kararı aldım. Doğru birşeyler paylaşıldığında onlarca tepki alıyoruz. Ben artık buna dur diyorum.
Beninle aynı düşünen arkadaşları ise bu yola davet ediyorum. Bu başkaldırış değildir. Sadece bulduğunuz güzellikleri kimlerle paylaştığınızı görün istiyorum.

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] senin bulduğun yöntemle tırtıklı kuruş kazanırsam boğazımdan geçmesin kardeş paylaşma yani. senin burada yazdıkların insanları kaliteli spama (pislik heryerde pislik kalitelisi olmaz) teşvik etmek değil sadece ytnin yeni sistemleri ile ekmeğin kesildiğinden ötürüdür. burada herkes belirli bir takım basit bilgileri verir herkesin kendine özgü çalışma sırları var onları zaten kimse vermez. gelip burada elalemin içeriğinden para kazanıpta kimse kalitelisini yapıyorum osunu yapıyorum busunu yapıyorum demesin. neticede para kazanmak için buradayız herkes bir şekilde kazanıyor o muhteşem fikirlerini kendine sakla trilyoner ol ve lütfen bir daha ben gibi kalitesiz spamcılar ile muhattap olma çok rica ediyorum güle güle selametle

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] senin bulduğun yöntemle tırtıklı kuruş kazanırsam boğazımdan geçmesin kardeş paylaşma yani. senin burada yazdıkların insanları kaliteli spama (pislik heryerde pislik kalitelisi olmaz) teşvik etmek değil sadece ytnin yeni sistemleri ile ekmeğin kesildiğinden ötürüdür. burada herkes belirli bir takım basit bilgileri verir herkesin kendine özgü çalışma sırları var onları zaten kimse vermez. gelip burada elalemin içeriğinden para kazanıpta kimse kalitelisini yapıyorum osunu yapıyorum busunu yapıyorum demesin. neticede para kazanmak için buradayız herkes bir şekilde kazanıyor o muhteşem fikirlerini kendine sakla trilyoner ol ve lütfen bir daha ben gibi kalitesiz spamcılar ile muhattap olma çok rica ediyorum güle güle selametle

Kendi adına konuşuyorsun değil mi

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] neden her mesajı mı alıntıyorsun abicim bak o adama cevap yazmısım dimi kendi klavyemden senin adına ne konuşabilirim?

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] neden her mesajı mı alıntıyorsun abicim bak o adama cevap yazmısım dimi kendi klavyemden senin adına ne konuşabilirim?

Forumda patlaşım yapma ya gelmişte mesajın. Forumda paylaşım istemiyorsak forumun ne manası var. Yanlış mantık yürütüyorsun. Birde üstüne entel dantel gibi kelimeler kullanıyorsun.

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] adam yapmıycam demiş bende destekledim bunda ne tutarsızlık gördün? tam tersini yapıp paylaşım yapması için ricada mı bulunsaydım?

Seninde etkin var bunda diyorum.

abicim bak güzel insan ne istiyorsun anlamış değilim forumu kurallara uygun olduğu şekilde istediğim gibi kullanırım bu adamda paylaşım yapmak istiyorsa yapar ben yapmamasından yanayım şahsi görüşüm budur sen istiyorsan konu aç bir kaç adam topla yanına ricacı olun size bişeyler paylaşsın beni bağlayan bir şey yok burada

Benim söylemek istediğimi anlayan anladı zaten. Sıkıntı yok bekleme yapmaya değmez.
Selametle kalın

abicim bak güzel insan ne istiyorsun anlamış değilim forumu kurallara uygun olduğu şekilde istediğim gibi kullanırım bu adamda paylaşım yapmak istiyorsa yapar ben yapmamasından yanayım şahsi görüşüm budur sen istiyorsan konu aç bir kaç adam topla yanına ricacı olun size bişeyler paylaşsın beni bağlayan bir şey yok burada

Adam toplamaya ne gerek var? Forumun mantığı belli. Gönderilerini görmek istemiyorsan bi özellik var engelliyorsun sonra görmüyorsun. Bu mantıkla gidiyorsunuz sonra forumda niye kimse paylaşım yapmıyor sorusu geliyr.

Paylaşım yapmamasından yanaysan engelle görme.

Konu başlığından kaydı. Son mesajımdır.

Olan olmus kardesim.Birbirimizin kalbini kırmaya ne gerek var.Herkes görüşünü kendine saklasın bu saatten sonra.Boşuna kalp kırmaya değmez.

bu konuyu herkes atladı. eğer mn bile atacaksa tüm partnerler atacak kanalları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri