MusicNations Kanal kapanmayıpta ödeme alamayan arkadaşlara soru

• Kullanıcı salim59yt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

salim59yt

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba;

Kanalınız açık olupta alamadığınız ödemelerin ecpm ve ecpm2 değeri nedir paylaşabilirmisiniz.

kanal ödememelerine bunamı baglayacaksınız sanırım

basına gelen varsa yazar zaten bekleyip görelim

kapanıpta hiç ödeme aldığım kanal olmadı ecpm2 2 olanda 4-5 olanda vardı hepsi aynı kapansın direk bloke koyarlar boşa bekleme ecpm düşük olursa öderler felan diye

arkakadaslar mnde kanalında 1 telif olup ödeme alan oldu mu? yaklaşık 20 kanalım mnde hepsi de telifsiz temiz ödemelerini şakır şakır alıyorlar. yani telif alıp da ödeme alıp-almama olayını hic tecrübe etmedim

quiz ve life yeterince kanal soktum bi de mn ye kanal sokacam alternatif olarak
kapanan kanalın ödemelerini beklemiyorum. ama 1 telifli kanala ödeme yaparlar mı
alanlar oldu mu
bi de telifli kanalın ödemesini alanlar kaç haneli ödeme aldıklarını da belirtseler sevinirim

tesekkürler :)

arkakadaslar mnde kanalında 1 telif olup ödeme alan oldu mu? yaklaşık 20 kanalım mnde hepsi de telifsiz temiz ödemelerini şakır şakır alıyorlar. yani telif alıp da ödeme alıp-almama olayını hic tecrübe etmedim

kapanan kanalın ödemelerini beklemiyorum. ama 1 telifli kanala ödeme yaparlar mı
alanlar oldu mu
bi de telifli kanalın ödemesini alanlar kaç haneli ödeme aldıklarını da belirtseler sevinirim

Telifi bilmem ama 2 topluluk varken ödeme aldım 4 haneli.

2 Telifli kanalımdan bu ay ödeme alacağım dashboardda kazancı kesinleşti.

alanlar oldu mu

Telifi bilmem ama 2 topluluk varken ödeme aldım 4 haneli.

2 Telifli kanalımdan bu ay ödeme alacağım dashboardda kazancı kesinleşti.

ecpm değerleri kaçtı acaba

alanlar oldu mu

telifde sorunsuz ödedi hocam tek sorun kapanma

alanlar oldu mu

3 ay boyunca 2 telif 1 topluluk olan kanalıma 4 haneli ödeme aldım:)

mn den ödeme almak için kanallarınız kapanmasın yeter arkadaslar herşekilde alırsınız

valla mn deki kanallarımda telifte toplulukta mevcut kapanan kanallarım hariç diğerlerinden 4 haneli ödemlerde almışlığım olmuştur daha hiç ödememezlik yapmadılar her ayın 6 sı gece hesabıma yatırıyorlar sağolsunlar

valla mn deki kanallarımda telifte toplulukta mevcut kapanan kanallarım hariç diğerlerinden 4 haneli ödemlerde almışlığım olmuştur daha hiç ödememezlik yapmadılar her ayın 6 sı gece hesabıma yatırıyorlar sağolsunlar

aynen hocam bugunde böyle olucak inş gece 21:07 de geçen ay ödemişlerdi bugunde bu gece 21:00 civarı bekliyorum

Bu partneri kötüleyenler neden kötülüyor peki sırf kapanan kanalı ödemediği için mi ?

Bu partneri kötüleyenler neden kötülüyor peki sırf kapanan kanalı ödemediği için mi ?

aynen kanalları kapanıyor spam yaptıkları için sonra partnerleri kötülemeye çalışıyorlar hocam şahsen benim için music nation life ile aynı yani. artık life da kapanan kanalları ödemicek adsensede yani her partner eşit artıkın hocam yeni politikalara göre.

herhangi bir taktik yok hocam. mn zaten kanalların kapanmayınca paranı ödüyorki hocam?

Şunları sana zahmet alıversen güzel olacak :D
Bunlar dolandırıcı çöp kanallarınız varsa bağlayın yoksa kazanç sağlamak için hiç girmeyin

lzgdPp.png

ozMjqq.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri