MusicNations Partnerli Kanallar

IceMachine

Kayıtlı Üye
MusicNations Partnerli Kanallar 3 TL

W2Y3Zm.png

xYAqzk.png
Kanalların içi boştur.
xYAqzk.png
Kanalın şifresi güçlü bir şekilde oluşturulmuştur kanalı teslim aldıktan sonra şifrenizi hemen değiştirmenizi tavsiye ederim.
xYAqzk.png
Kanalların partnerlik başvurusu yapılırken özel urlsi yanında verilicektir.
xYAqzk.png
Kanalları aldıktan sonra en kısa zamanda video yüklemenizi öneririm. Nedeni partner büyümek istiyorlarmış biraz iyi kanallar görmek istiyorlarmış.
xYAqzk.png
Kanalı aldıktan sonra dashboard'ı almak 7 gün sürebiliyormuş zaten ödeme bilgisi girmek için lazım dashboard, eğer sorunu devam eden kişiler olursa yardımcı olurum.
xYAqzk.png
Kanal bilgisi excel adlı programda yazılıdır .xlsx olarak teslim edilicek.(exceli olmayanlar için txt dosyası hazırladım bir program indirip .xlsx dosyasını görüntüleyebilirler) İsteyenlere txt şeklindede teslim ederim fakat biraz dağınık olabiliyor.

Ödeme aldığıma dair kanıt ( Örnek Nisan kazancını Haziranın ilk haftasında Yatırıyorlar. )

1Po0db.png

0 ADET STOK KALMIŞTIR.

Kanal başı için belirlediğim fiyat 3
xRq0k6.png

Ödeme paypal veya işbankası olucaktır.

Bilgilendirme : Paypal ile yaptığınız ödemelerde para gönderirken Aileme ve arkadaşlarıma para gönderiyorum 'u işaretleyip ücreti gönderiniz. Diğer türlü benden komisyon kesiliyor ve sürekli bu problemi yaşamaktayım.

A2rLZL.png

Kuponu ytpro.net üzerinden üye olurken kupon seçeneğine yazarak aktif edebilirsiniz.

Dashboard üye olma linki : http://networks.musicnationsnetwork.com/signup
Dashboard giriş linki : http://networks.musicnationsnetwork.com/dashboard/Module/myaccount/index.cfm

Multi konu : Multi konu için tıkla.

Bazı referanslar
5 tane satin aldim,arkadas hemen gonderdi. 1 tanesini kontrol ettim, problem yok.

Kendisine tesekurler.
3 tane kanal alındı sorunsuz
2 adet kanal alınmıştır.
Arkadaş anında hesapları gönderdi hesaplar temiz şekilde.
Teşekkürler
6 adet daha satılmıştır kendisine.
5 Adet kanal alınmıştır arkadaşa teşekürler
Arkadaşdan 2 adet partner kanalı alınmıştır ilgili sözünde duran sağlam iş yapan bir arkadaşımız
5 adet kanal alindi
Arkadas gayet ilgili ve yardimsever
Tesekkurler.
1 adet deneme amaçlı alındı bota bağlandı sorunsuz ve ünlemsiz video çekiyor şimdilik umarım böylelikle çözeriz sorunumuzu . ilgili arkadas anında dönüş yapıyor teşekkürler.
Araliklarla,Defalarca onlarca kanal satin aldim (paypal).

Bence guvenilir ve durust bir insan. Tavsiye ediyorum.
arkadaşdan 5 kanal daha alınmıştır.
Daha once deneme icin alinmisti. Odeme kanitida gelince Simdi 10 adet siparis verilmistir. Onlari doldurunca yeniden alacagim gibi arkadas ilgili cevapsiz soru birakmiyor .
4 kanal hızlı bir şekilde alındı teşekkürler.
deneme amaçlı bol yağlı bir kanal hızlı şekilde alınmıştır.
merhaba arkadaşdan 4 adet kanal satın alınmıştır gerçekten şuana kadar aldığım hiç bir kanalda sorun olmamıştır kendisine teşekkür ederim..
sipariş verilen 10 adet kanal teslim alınmıştır. teşekkürler.
5 adet kanal teslim alındı gayet sıcak kanallı işini tertemiz yapan ilğili bir arkadaş teşekkürler

ve fazlası...

Son düzenleme:
Özellikleri nerede yazıyor bu partnerin onu görüp alırım 2 tane.

Ödeme alt limiti Paypal kullananlar için 1 Dolardır arkadaşlar.1 Dolar kazanca ulaşan herkes ödemelerini paypal adreslerine alabilmektedirler.
Banka hesabı ve Western Union ile ödeme almak isteyenler 150 Dolar limitini geçtikleri takdirde ödemelerini bu seçenekleri seçerek alabileceklerdir.

Kazançlarınızı her ayın 5-7'si arası otomatik olarak belirttiğiniz Paypal adresinize yapılacakdır.Eğer isterseniz Banka bilgilerinizi girerek ödemelerinizi bankanıza, isterseniz Western Union ile direk alabileceksiniz. Banka ve Western ile ödeme alacaklar her ayın 12-18i arası ödemelerini alabilirler.

YTR networkün bağlı olduğu network hocam

- %30 kesintisi var %70 size kalıyor.

---------

Bu arada benden kanal alınca dashboard'a başvuruda sorun yaşayan olursa yardım ederim.

Hocam %70 kesintimi var? :confused: Acaba %30 mu demek istediniz?

Ödeme alt limiti Paypal kullananlar için 1 Dolardır arkadaşlar.1 Dolar kazanca ulaşan herkes ödemelerini paypal adreslerine alabilmektedirler.
Banka hesabı ve Western Union ile ödeme almak isteyenler 150 Dolar limitini geçtikleri takdirde ödemelerini bu seçenekleri seçerek alabileceklerdir.

Kazançlarınızı her ayın 5-7'si arası otomatik olarak belirttiğiniz Paypal adresinize yapılacakdır.Eğer isterseniz Banka bilgilerinizi girerek ödemelerinizi bankanıza, isterseniz Western Union ile direk alabileceksiniz. Banka ve Western ile ödeme alacaklar her ayın 12-18i arası ödemelerini alabilirler.

YTR networkün bağlı olduğu network hocam

- %70 kesintisi var
- 1000 izlenime 3-10 $ arası bir mevla alıyorsunuz.

---------

Bu arada benden kanal alınca dashboard'a başvuruda sorun yaşayan olursa yardım ederim.

Basvuruları ytr network üzerindenmi yapıyorsunuz

Bu "1000 gosterime 3-10 dolar alirsiniz" i neye gore soyledin? Hangi partner gosterime gore odeme yapiyor? Partnerler para kazandiran oynatma bazli, yani yine aldigin tik sayisina gore odeme yapar. Hangi ulkeden izlenim aldigina gorede bgbm oranin degisir.

Bu "1000 gosterime 3-10 dolar alirsiniz" i neye gore soyledin? Hangi partner gosterime gore odeme yapiyor? Partnerler para kazandiran oynatma bazli, yani yine aldigin tik sayisina gore odeme yapar. Hangi ulkeden izlenim aldigina gorede bgbm oranin degisir.

Hızlı olarak yazdım kusura bakmayın ama daha güzel bir üslup ile söyleyebilirdiniz hocam :) Düzelttim tabikide siz daha iyi bilirsiniz bana verilen bilgi bu yönde destekte bir arkadaşım var böyle dedi demek ki yanlış olarak bilgi aldım.

Hocam 1 adet için işbank ödeme bilgilerini yollar mısınız.

Pm aracılığı ile gönderdim hocam.

Hayırlı satışlar
Teşekkürler hocam.

5 tane satin aldim,arkadas hemen gonderdi. 1 tanesini kontrol ettim, problem yok.

Kendisine tesekurler.

Hızlı olarak yazdım kusura bakmayın ama daha güzel bir üslup ile söyleyebilirdiniz hocam :) Düzelttim tabikide siz daha iyi bilirsiniz bana verilen bilgi bu yönde destekte bir arkadaşım var böyle dedi demek ki yanlış olarak bilgi aldım.

Pm aracılığı ile gönderdim hocam.

Teşekkürler hocam.

hocam dizi ye ödeme yapıyor mu nedir bunda durumlar

Elinizde hazır kanal varsa bende deneme için 1-2 adet satın almak istiyorum

evet hocam bilgi alırsanız çok sevinirim. ödeme yapıyorlarsa alabilirim 4-5 tane

En kısa sürede pm atıp bilgilendirme yapıcam size hocam burdanda bilgilendirme yapıcam.

Edit : Sordum hocam ödeme yapılıyormuş.

Elinizde hazır kanal varsa bende deneme için 1-2 adet satın almak istiyorum

Var hocam 4 adet daha almak isterseniz skype : samet.fidan33 ekleyin yada pm aracılığı ile yapabiliriz alışverişi nasıl uygun görürseniz.

2 adet kanal alınmıştır.
Arkadaş anında hesapları gönderdi hesaplar temiz şekilde.
Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri