Arkadaşlar bir kanal sattın aldım ilk defa Partner kanalım oldu anlamıyorum youtube anlasctik 58.000 görüntüleme 259.000 dakika izlenim almışım dizi ağırlıklı kanalım hesabımda 6 $ var bu az değilmi yani 1000 izleme 1$ olsa 58$ olur bu partner kanaldan mı kaynaklanıyor dashboard resmine bir bakın Ekli dosyayı görüntüle 1518burda 17,000 görüntüleme 2,5$
Öğrenmek istediğim ustalardan ben bu şekli ile partenerdemi kalsam iyi yoksa başka partnere mi geçsem kazanırım yoksa youtube + adense mi iyi olur yardım ederseniz memnun olurum yani duyorum diğer partnerler 1000 izlemeye 2- 3 $ veriyor acaba dizi olduğundan dolayı bu kadar düşük yoksa musicnationsnetwork.com bu partenerdenmi kaynaklanıyor %70 diye blüm var acaba kesintimi %70 bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Birde Şimdi Farkettim genel tablo bu acaba bu ne demek oluyor
[TABLE="class: table table-striped table-bordered, width: 100%"]
[TR]
[TH]Day[/TH]
[TH]Views[/TH]
[TH]Monetized Playbacks[/TH]
[TH]Subs. Gained[/TH]
[/TR]
[/TABLE]
[TR="class: info"]
[TD="bgcolor: #D9EDF7"]Toplamları[/TD]
[TD="bgcolor: #D9EDF7"]53483[/TD]
[TD="bgcolor: #D9EDF7"]2313[/TD]
[TD="bgcolor: #D9EDF7"]253[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Öğrenmek istediğim ustalardan ben bu şekli ile partenerdemi kalsam iyi yoksa başka partnere mi geçsem kazanırım yoksa youtube + adense mi iyi olur yardım ederseniz memnun olurum yani duyorum diğer partnerler 1000 izlemeye 2- 3 $ veriyor acaba dizi olduğundan dolayı bu kadar düşük yoksa musicnationsnetwork.com bu partenerdenmi kaynaklanıyor %70 diye blüm var acaba kesintimi %70 bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Birde Şimdi Farkettim genel tablo bu acaba bu ne demek oluyor
[TR]
[TH]Day[/TH]
[TH]Views[/TH]
[TH]Monetized Playbacks[/TH]
[TH]Subs. Gained[/TH]
[/TR]
[/TABLE]
[TR="class: info"]
[TD="bgcolor: #D9EDF7"]Toplamları[/TD]