Muslera Abi Ve YtEkibi Yardım :)

bycopra70100

Kayıtlı Üye
Merhabalar:

Bu Forum sayesinde youtube işine girmek istedim ve birkaç bilgi dahilinde 1 Haziran 2013 Türkçe Bir Kanal Actım Kanalın Kazancı

nt695.png

ama bu sekilde bir yerlere varılmasının imkansız oldugunu gördüm

Muslera Abiminde KOnuları dahilinde ve diyer arkadasların önerisiyle Yabancı Bir Kanal Actım

Fakat BU Kanal Ne Üstüne Olmalı Videoları Nasıl bulmalıyım beceremedim

Kanal Var video yok

Yardımcı olabilirseniz sevinirim ögrenciyim

kendi cep paramı cıkarmak istiyom fazlada gözümüz yok :)

Tesekkürler...

Kardeşim yakında benim gibi yeni başlayanlara bende videolarla yardımcı olucam orda anlatırım ne yapman gerektigini burda anlatmak uzun sürer ...

Merhabalar:

Bu Forum sayesinde youtube işine girmek istedim ve birkaç bilgi dahilinde 1 Haziran 2013 Türkçe Bir Kanal Actım Kanalın Kazancı

nt695.png

ama bu sekilde bir yerlere varılmasının imkansız oldugunu gördüm

Muslera Abiminde KOnuları dahilinde ve diyer arkadasların önerisiyle Yabancı Bir Kanal Actım

Fakat BU Kanal Ne Üstüne Olmalı Videoları Nasıl bulmalıyım beceremedim

Kanal Var video yok

Yardımcı olabilirseniz sevinirim ögrenciyim

kendi cep paramı cıkarmak istiyom fazlada gözümüz yok :)

Tesekkürler...
Hocam youtube de kanallara bak.Gözüne kestirdiğin kanalı komple indir
Başlıklarını biraz değiştir.Muslera hocamın dediği gibi başlık etiket açıklama ekle.
ama hergün güncellenen kanallara dokunma.Kanalıyla fazla ilgilenmeyen ama videoları güncel olan kanalları indir

izlenmen tıklanma çok az bu şekilde kazanamssın türkçe içeriğin tbm si düşük olur yabancı aç ve forumda bir sürü kaynak veren arkadaş oldu...maa nickli arkadşaımızın bir konusu vardı bi araştır istrsen forumu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri