Muslera Hocadan Destek :( Bir ayda 300 yakın video kazanc 12$ :(

• Kullanıcı mervepc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mervepc

Kayıtlı Üye
Hocam Ben bu işe başlayalı bir ay kadar oldu bir aydır araştırıp karıştırıp inceliyorum bir kanal üstünde değişik haber videoları yayınlıyorum başkaları 20-30 kanaldan bahsediyor bu işi bir formulu olmalı bir den çok kanala nasıl video çekip nasıl video yğkleyebilirim vps botla mı ne yapılıyormuş o nasıl oluyor kullanımı vs nasıl nerden bilgi alabilirim benim 1 ayda 300 video karşılığı kazandığım 12$ civarı oda kesinleşmiş değil başkaları günlük 10-20 usd den bahsediyor ne yapmamı tavsiye edersiniz

Adsensse ana sayfa görüntüsü
s501s.png

Adsense Tüm raporlar içerik bağdaştırıcılar 1 aylık görüntü

s5030.png

Burda kazandığımı neden ana sayfada kesinleşmiş kazançlarda göremiyorum

Hocam Ben bu işe başlayalı bir ay kadar oldu bir aydır araştırıp karıştırıp inceliyorum bir kanal üstünde değişik haber videoları yayınlıyorum başkaları 20-30 kanaldan bahsediyor bu işi bir formulu olmalı bir den çok kanala nasıl video çekip nasıl video yğkleyebilirim vps botla mı ne yapılıyormuş o nasıl oluyor kullanımı vs nasıl nerden bilgi alabilirim benim 1 ayda 300 video karşılığı kazandığım 12$ civarı oda kesinleşmiş değil başkaları günlük 10-20 usd den bahsediyor ne yapmamı tavsiye edersiniz

Adsensse ana sayfa görüntüsü
s501s.png

Adsense Tüm raporlar içerik bağdaştırıcılar 1 aylık görüntü

s5030.png

Burda kazandığımı neden ana sayfada kesinleşmiş kazançlarda göremiyorum

o kazanç kesinleşmemiştir bu ayın ise benimde kesinleşmedi şuan önemli olan çok video yüklemek değil iyi bir araştırma yap ben sadece 19video ile cok iyi para kazanıyorum

Hocam öncelikle bu tür başlık seçimleri yasaktır daha özen gösterin. Sorunuz oldugunda konunuzu açın düzgün şekilde, gerek yöneticiler gerek üyeler size zaten yardımda bulunur. Bende şöyle birşey söyleyeyim serkan abinin söylediği bir laftır para vermeden para kazanamazsın. Vds veya bot kullanıp video yüklemeni öneririm. Ben 300 videoyu 10 dk da 7 kanala atıyorum. Haber çalısıyorsan BBC ABC kanalları var youtubede telif yollamıyorlar arada eşleşen veriyor onuda silersin. Bu ara sezon başlıyor güzel programları oluyor onlara rastlarsa güzel izlenimler alabiliyorsun. Sezonda iken haftada 1 video +30 bin oluyordu buda +90 dolar kazandırıyordu bana. Suan pek aktif değil ona rağman 2 hafta içinde 1 video 30 bini geçti diğerleride iyi izlenim alıyor bu sayede. Dediğim gibi çok yapamıyorsan az öz yap benim şahsi fikrim :) Bol kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri