Muslera hocam şu konuya bi açıklık getirirmisin

• Kullanıcı ytseo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ytseo

Yasaklanmış
Bildiğiniz üzere tüm videolarda dolar işareti yanmasına rağmen bi kaç gündür bazı videolarda reklam gözükmüyor hatta tespitlerime göre ilk başlarda reklam çıkan bazı videolardanda reklamlar kalktı. herkez genel bi sorun diyor ama nerdeyse 100 videonun 20 tanesinde reklam çıkmıyor. benim merak ettiğim olay çok fazla hit alıyorum ama reklam çıkmadığı için tık azaldı haliyle bgbm çok düştü. hit artmasına rağmen kazançlar çok kötü. sizce reklam çıkmayan videoları silmeliyim?

Muslera Hocam sanırım Türkiye yolcusu şu an...Bir kaç gün giremeyebileceğini şöylemişti dün...Bilgin olsun arkadaşım...

Aynen.Türkiye'ye vardı.Forumda olamicak bi süre.

Ayrıca reklam çıkmaması genel bir sorun şu sıralar...Bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim..Geçen gün benimde başıma geldi sonradan reklamlarım tekrardan çıkmaya başladı...

Bildiğiniz üzere tüm videolarda dolar işareti yanmasına rağmen bi kaç gündür bazı videolarda reklam gözükmüyor hatta tespitlerime göre ilk başlarda reklam çıkan bazı videolardanda reklamlar kalktı. herkez genel bi sorun diyor ama nerdeyse 100 videonun 20 tanesinde reklam çıkmıyor. benim merak ettiğim olay çok fazla hit alıyorum ama reklam çıkmadığı için tık azaldı haliyle bgbm çok düştü. hit artmasına rağmen kazançlar çok kötü. sizce reklam çıkmayan videoları silmeliyim?

hocam bgbm düşse ne olur en azından yarın öbür gün düzeldiğinde izlenme almış bi video olarak kaldığı yerden devam eder
en kötü ihtimalle abone kasarsınız :)

aynı durum bendede söz konusu. siz deyince baktım, gelir yarı yarıya düştü gün içerisinde.

hocam bgbm düşse ne olur en azından yarın öbür gün düzeldiğinde izlenme almış bi video olarak kaldığı yerden devam eder
en kötü ihtimalle abone kasarsınız :)

hocam bgbm çok önemli çünki bi kaç gündür videolarım hit patlaması yaşadı. ama reklam çıkmadığı için o videolardan kazanç sağlayamamak acayip koyuyo insana

hocam bgbm çok önemli çünki bi kaç gündür videolarım hit patlaması yaşadı. ama reklam çıkmadığı için o videolardan kazanç sağlayamamak acayip koyuyo insana

hocam bgbm çok önemli ama sizin ki farklı bi durum
para kazanması aktif olan videolarınızın bgbm si 2 $ olsun mesela
bide para kazanma aktif olmayan videolarınızın ki 0 $ dır zaten doğal olarak bgbm azalıcaktır ama sizin kazançlarınızdan bişey eksilmez sadece istatistik olarak azalmış olur
(ha deseniz ki para kazanma aktif olmayan videoların izlenmesi adsenseye yansımıyor. o zaman bgbm nin bu sebepten dolayı düşmesi mantıklı olmaz )

benim tüm kanallarımda durum normal fakat bir kanalımda herşey normal olmasına rağmen videolarda reklam gözükmüyor. 2 gündür durum bu .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri