Muslera06 Yı Ne Hale Getirmişiz !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

beyto33

Yasaklanmış
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] yani serkan üstadımızı 6 ayda ne hale getirmişiz arkadaşlar adam 5 yaş yaşlanmış yahu bu adamı biz bu hale getirdik.... günde 3859 tane soru sorduk-her sıkışan bisiklet alcam para lazım diye bu adam koştu..Serkan üstad ta baba adam olduğundan herkeze yardıma koştu sayesinde bir çoğumuz para kazanmasını öğrendik Kednisinden Allah razı olsun...Hep $ ve kendimizi düşündük hiç bu adamın kafasını şişiriyozmu ? dellendiriyozmu ? zamanını çok mu alıyoz demedik ? neyse vesselam aşağıdaki 2 resimde Serkan ustayı 6 ayda ne hale getirdiğimizin hikayesi var beyler...

Şahsi yorumum şu mübarek ayda Tüm YTpara.com ailesi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ile helalleşsin arkadaşlar....

Hakkını Helal Et Ustaaaa.....

Resim 1 - 12 Ocak 2012

Resim 2 - 09 Temmuz 2013

yoo bence eski halinden daha güzel karizmatik olmuş.

Adam saç sakal yapmış yüzüne bi karizma gelmiş. Ne stresi adam seviyor işini. Ayda 5000 dolar civarı para kazandığını tahmin ediyorum. Ne yaşlanması o parayla ?

Bence 5 yaş gençleşmiş Serkan Hocam , gün geçtikçe gelirlerde artıyor. :P

Allah Allah demekki benim gözüme öyle gelmiş :) açıkcası ben halen tespitimin arkasındayım 2 sakal ile insan gençleşmez ....

öncelikle bugün ki canlı yayını kaçırdığıma çok üzüldüm ya :(((

fotoğraflara gelecek olursa gayet karizmatik olmuş Serkan abi :)

sigaranın zararları günde 2 paket bitiriyorum diyor kendiside

ramazan ayındayız.iman gücü ile eskisinden daha iyi hale gelir üstadımız merak etmeyin :)

ramazan ayındayız.iman gücü ile eskisinden daha iyi hale gelir üstadımız merak etmeyin :)

İnşallah hocam ....ama ben üstadın kilo verdiğini,biraz çelimsezliştiğini gördüm,youtubenin güneşinde yandığını gördüm omnun için açtım konuyu...ve halen arkasındayım...Ustadan açıklama bekliyoıuz :)

Artik gunluk 3859 soru sayinizi dusurun. Adami ne hale getirmisiz :) Saygilar

bence üstteki foto daha karizmatik :D hakkını helal et Serkan abi :D

Sakalları kesmiş hali daha genç duruyor, altta ki fotoğrafta biraz çökmüş gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri