Müslüm Gürses'i Ne Sıklıkla Dinlersiniz /Hangi Şarksını Seversiniz

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar.

Müslüm gürses i ne sıklıkla dinliyorsunuz ve hangi şarkılarını en çok dinleyip seviyorsunuz ?

Bw9eXSoIIAEr4c4.jpg

Ayda 1;
Kaç kadeh kırıldı, nilüfer, sensiz olmaz.
Anket mi bu?

Ayda 1;
Kaç kadeh kırıldı, nilüfer, sensiz olmaz.
Anket mi bu?

hayır hocam anket değil.Ben çok severim müslüm gürsesin yorumunu ve sesini.Sürekli dinlerim.Ancak gördüğüm kadarı ile insanlarda dinliyor.Ancak burada sürekli dinlerim,birkaç günde bir,şarkısı farketmez dinlerim diyenler gerçekten müslümü çok severek dinleyen kişiler.Ancak kaç kadeh kırıldı,hangimiz sevmedik vb. şarkıları ara sıra dinleyenler daha çok şarkıların popüler olmasından kaynaklı dinliyor.

Önerdiğim şarkıları:

karabulurlar çöktü üzerimize,
gönül nikahı,
hangi seven sevildi,
isyankar,
sev yeter,
bu şehirde yaşanmaz,
ölüyorum kederimden,
istemem sevme beni,
günahkar mı doğdum,
düşürken,
yaranamadım,
dostlardan usandım yardan usandım,
çare sende allahım
yuvasız kuş
ölmeden öldürdün
içmezsen olmuyor
içiyorsam sebebi var
allah muhtaç etmesin
kullarına kul yaratmış
kalbini mahşere götür

aklıma gelenler bunlar daha birçok efsane şarkısı var.Şu listeyi yt de dinleyin her biri şahaser niteliğinde eserler arkadaşlar söz,müzik ve yorum tek kelimeyle harikadır.Tek tek dinleyin görün.

Son düzenleme:
hayır hocam anket değil.Ben çok severim müslüm gürsesin yorumunu ve sesini.Sürekli dinlerim.Ancak gördüğüm kadarı ile insanlarda dinliyor.Ancak burada sürekli dinlerim,birkaç günde bir,şarkısı farketmez dinlerim diyenler gerçekten müslümü çok severek dinleyen kişiler.Ancak kaç kadeh kırıldı,hangimiz sevmedik vb. şarkıları ara sıra dinleyenler daha çok şarkıların popüler olmasından kaynaklı dinliyor.

Önerdiğim şarkıları:

karabulurlar çöktü üzerimize,
gönül nikahı,
hangi seven sevildi,
isyankar,
sev yeter,
bu şehirde yaşanmaz,
ölüyorum kederimden,
istemem sevme beni,
günahkar mı doğdum,
düşürken,
yaranamadım,
dostlardan usandım yardan usandım,
çare sende allahım
yuvasız kuş
ölmeden öldürdün
içmezsen olmuyor

aklıma gelenler bunlar daha birçok efsane şarkısı var.Şu listeyi yt de dinleyin her biri şahaser niteliğinde eserler arkadaşlar söz,müzik ve yorum tek kelimeyle harikadır.Tek tek dinleyin görün.

Ben popüler olmasından ziyade, pek arabesk dinleme taraftarı değilim.
Ancak nilüfer, sensiz olmaz gibi biraz daha arabesk'ten uzaklaşmış şarkılarını beğeniyorum. Yani daha slow'a yakın seslendirmeleri hoşuma gidiyor.
Ruhu şad olsun, Allah taksiratını affetsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri