Mustafa Yılmaz Dolandırıcılığı - Siyah Perde Kanalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce biri telefondan ulaştı abone satış konumu gördüğünü söyledi ve benimle yaklaşık 1 saate yakın konuştu yüklü miktarda abone istedi kendini bana gaziantepde esnaf olarak tanıttı parayı hemen kontür olarak atabileceğini söyledi bende nakit olarak almak istediğimi söyledim. Bana akşam çırağı gönderip aldıracağım dedi inşaat işi ile uğraşıyorum vs diye gün içinde sürekli arayıp muhabbet etti ben hiçbir zaman önce iş sonra para çalışmamıştım ama benim iyi niyetimi sonuna kadar sömürdü. Aboneleri ben göndermeye başladım gün içinde 10k sağlam ve bıraktım ilk ödemeyi istedim. akşam oldu ödeme için çırak gitti vs dedi saat oldu 11 bana whatsappdan mesaj geldi çırak ailevi problemleri olmuşda ondan gönderemedi diye. ertesi günde devam ettim abone gönderimine güvendim inanmak istedim. Bana akşam kendim atm ye gidip yatıracağım dedi bende bekledim akşam 22,40 gibi aradı paranı yatırdım dedi ben hesaba baktım gelmemişti gittim enpara müşteri hizmetlerini aradım 2-3 dakika konu hakkında bilgilendirdiler para sıkışmış olabilir vs diye. bana para benim için sorun değil eğer gelmedi ise sabah tekrar atarım dedi. ben atm den gelen paranın hiçbi zaman anlık yansımadığı sabaha kaldığını görmedim ama bunada talihsizliktir diyerek sabahı bekledim. gelmemişti. aradım ve dedimki hocam bakın 3 gündür bütün iş alımlarımı kapatıp sizin işiniz ile ilgilendim diye durumu söyledim sonra bana toplantıda olduğu söyledi, bana arkadaşları ile numara yapmış sonradan anladım bu durumu arkadaşına "volkan bey, toplantı ne zaman bitiyor?" diye seslendi oda 2 saat sonra dedi bana akşam 4-5 gibi aramamı istedi ben kıllandım ve ses kayıt programı indirdim son görüşme için. ve ses kaydını forumdada paylaşacağım biraz kesmem gerekiyor çünki sonlarda kendimi kaybettim artık seviyesine düşürmeye başardı beni. whatsapp ss lerini sırasi ile şöyle verebilirim.

burda paneli almak istediğini söylemişti onun konuşması geçiyor.

burda geç kalkmış numarası yapıyor telefonda son görülmesi sabah 08,41 idi

Dolandırıcı Bilgileri:

Ad : Mustafa
Soyad: Yılmaz
Telefon Numarası: 0552 228 3527
Facebook Adresi: https://www.facebook.com/sevimli277?fref=ts
Dolandırdığı ve abone attırdığı youtube kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCuSHIaKVbSDvzvly8XqkYsw

Arkadaşlar konuyu açma amacımı çok iyi anlamışsınızdır. bu isimle bu numaradan size böyle karaktersiz haysiyetsiz duygusuz insanların emeği ile oynayıp zevk alan bu kişi denk gelirse işlem yapmayınız. ben salaklık ettiğimin ilk ödeme veya en azından ödeme yapabileceğinin kanıtını göstermesini istemeliydim ancak öyle şeyler konuştu öyle acıtasyon yaptıki kesinlikle yalan olduğunu düşünmedim. telefon görüşmesini alt yazılı şekilde video olarak yayınlamayı düşünüyorum.

çocuğa bak tamm ergen yaa , hocam sen niye paranı almadan iş yapıyon ki hata sende

Aboneleri nasıl aldıysa öyle kaybeder. Formda sağlam flagcılar varsa bi el atarsa sevinirim arkadaş adına

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

çocuğa bak tamm ergen yaa , hocam sen niye paranı almadan iş yapıyon ki hata sende

İyi niyetli olmakta mı hata [emoji20]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Davar daha soru ekini ayrı yazmayı bilmiyor 30-40 bin aboneli kanal çalıştıracak.Forumdan kesin, bu tip kanallar hakkında muhabbet dönmüştü geçen gün ama konuyu hatırlamıyorum.

Elinizdekilerle gidin emniyete ve savcılıktan izin ile o telefon numarası ile aranızdaki konuşma kaydını çıkarttırıp delilleri alın toplayın tabi telefonda hakaret etmediyseniz şikayette bulunun.

Kahretsin ki çocukla 25 ortak arkadaşım var bu arada bende Gaziantepliyim sizin için bu çocuğu bulacağım ev adresine kadar.

Elinizdekilerle gidin emniyete ve savcılıktan izin ile o telefon numarası ile aranızdaki konuşma kaydını çıkarttırıp delilleri alın toplayın tabi telefonda hakaret etmediyseniz şikayette bulunun.

ne diye şikayetçi olacak? Yasal olmayan illegal yollardan abone sağladım ve paramı vermedi mi diyecek? bi bitmediniz her şeye şikayet et git demekten bıkmadınız senin başına gelse gidecek miydin :) gerçekci olun biraz ya

Olayı tam anlamadım ama, Allah bu dolandırıcılara fırsat vermesin. Ben de 2 kez iyi niyetimden dolandırıldım. Çok zor durumlara düştüm. Allah fırsat vermesin bu adamlara.

ne diye şikayetçi olacak? Yasal olmayan illegal yollardan abone sağladım ve paramı vermedi mi diyecek? bi bitmediniz her şeye şikayet et git demekten bıkmadınız senin başına gelse gidecek miydin :) gerçekci olun biraz ya

Hocam ne bileyim ben abone işiyle uğraşmıyorum, ayrıca benim yaptığım işle alakalı bir durum olduğunda bir çok kez şikayet etmeye gittim ve bir çok davamda oldu. Bir kaçı takipsizlik ve gerisi kazanmamla sonuçlandı. Herkesi kendin gibi zannetme hakkınızı arayın.

Ha tabi abone işi pek anladığım iş değildir yasal olmayan yollarla ise tabiki şikayet edemezsiniz :) Zaten böyle bir iş için önce para almamak büyük hata olur.

Onca yıldır internetteyim belki bunun da etkisi vardır ama facebook adresine fotoğraflarına bakınca adamın dolandıracağını anlayabiliyorum.

Bu adam katıksız dolandırıcı ama korkak. Üzerine düşmezsen parayı vermeyecek o yüzden oyalıyor seni deniyor.

Sen bir şikayet dilekçesini yaz GAZİANTEP CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA diye başlayan. Olayı da özetle imzanı da at altına, fotoğrafını gönder bu adama. Korkutmak için değil gerçekten yaz hocam bunu.

Aynı şekilde benim kanalımı alıp parasını vermeyen adama yaptım bunu. Akşamına para hesabımdaydı. Parayı vermese ertesi gün gidecektim savcılığa ama gerek kalmadı. Aynını yap sen.

---------- Spam Engelliyici 19:27 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

Gerçekçi değil biraz akıllı olmak lazım. Sen şikayete gidip ben abone satıyordum demeyeceksin ki. Hizmet verdim karşılığında paramı vermedi diyecek. Ayrıca abone olan hesapların hepsi arkadaşa ait olabilir, ya da olmayabilir. Bunların hiçbiri yasadışı değil.

Onca yıldır internetteyim belki bunun da etkisi vardır ama facebook adresine fotoğraflarına bakınca adamın dolandıracağını anlayabiliyorum.

Bu adam katıksız dolandırıcı ama korkak. Üzerine düşmezsen parayı vermeyecek o yüzden oyalıyor seni deniyor.

Sen bir şikayet dilekçesini yaz GAZİANTEP CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA diye başlayan. Olayı da özetle imzanı da at altına, fotoğrafını gönder bu adama. Korkutmak için değil gerçekten yaz hocam bunu.

Aynı şekilde benim kanalımı alıp parasını vermeyen adama yaptım bunu. Akşamına para hesabımdaydı. Parayı vermese ertesi gün gidecektim savcılığa ama gerek kalmadı. Aynını yap sen.

---------- Spam Engelliyici 19:27 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

Gerçekçi değil biraz akıllı olmak lazım. Sen şikayete gidip ben abone satıyordum demeyeceksin ki. Hizmet verdim karşılığında paramı vermedi diyecek. Ayrıca abone olan hesapların hepsi arkadaşa ait olabilir, ya da olmayabilir. Bunların hiçbiri yasadışı değil.

evet hakim de hiç akıl edemeyecek ne hizmeti verdin diye sormayı yada dilekçe de veya konuşmalarda abone çektiğinin kanıtı yazıları vs yazmayacak çok zekisin ya şşuan gözlerim yaşardı :D:D

evet hakim de hiç akıl edemeyecek ne hizmeti verdin diye sormayı yada dilekçe de veya konuşmalarda abone çektiğinin kanıtı yazıları vs yazmayacak çok zekisin ya şşuan gözlerim yaşardı :D:D

hocam gerçekten iyiliğim kulanılarak bi mağduriyet yaşadım. sizde bende eklisiniz zamanında muhabbetimiz vardı lütfen ufak hatrım varsa tartışmayın kimse ile sadece insanları bilinçlendirmek için bir konu açtım.

Sanıyorsun ki olay direkt hakime gidecek o da tek tek okuyacak olayı ve bu adam bu aboneleri nerden çekti diyecek. Te allam. Hayatında kaç kere mahkemeye gittin ne gördün ne dava kazandın diye sorarlar adama.

Sen önce numaramı facebookta paylaşıyorlar başlığında kendine çözüm bul kardeş. Bu başlıktaki arkadaş parasını öyle veya böyle alacak.

Geçmiş olsun merak etme rabbim bir yerden çıkarır bunun parasını şikayet etme olayında da açıkcası hiç uğraşma derim biliyorum ortada bir emek var belki zarar var ama şikayet ediyon ifade alıyorlar adama hiç birşey olmuyor üstüne birde yasal olmayan bir yolla para kazandığın için sen suçlu durumuna düşüyorsun malesef ve devletin bu açığından yararlanarak internette binlerce dolandırıcı insan var kim olursa olsun önce para sonra iş yapacan bu devirde malesef durum böyle tekrardan geçmiş olsun

Bu hırsız gavatı engelledim 2 ortak arkadaş vardı onları bile engelledim sevmiyorum böyle havalı tipleri :)

abi bu tipler ney ya.

cocugun profili darıca hayvanat bahçesi gibi.

(edit: yanlış anlaşılmasın tip değil kendilerini düşürdükleri saçma sapan durum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri