Müstakil Ev Yapımı Maliyeti

Benim istediğim şöyle birşey https://i0.shbdn.com/photos/23/96/83/x5_518239683ovy.jpg
alper hocam sımdıden hayırlı olsun..
yt de ısler ıyıyse taktık beklerım:)
gelelım sorunuza
bıkac yıl once kaynbabam bag evı yaptırdı 100m2 alt kısmı garaaj seklınde ust kısmı normal ev gayet guzel.
toplamda ozaman 100 bın tl ye maal oldu.
suanda tahmını 130-150 arası cıkar malzeme ve ıscılıge gore dıye dusunuyorum..
ayrıntılı bılgı ıstersenız sorarız bıkac kısıye.
Kayseridemi yaptırdı evi? bende düşünüyorum da merkeze yakın.Doğma büyüme müstakil evden gelince bina sıkıyor insanı çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor dairede.

90 metrekare hocam ama dublex olarak yaptırıyor
alt kat 90 üst kat 90 değil mi? toplam kaç oda sığıyor? ortalama kaç TL'ye mal olur diye düşünüyorlar.

ahşap betornarme karışık malzeme artı işcilik 125k 150k arasın dublex olabilir 100 ile 150 m2 arası

deniz kumu filan gördüm sakın diyim bir depremde ev başınıza yıkılır

Benim istediğim şöyle birşey https://i0.shbdn.com/photos/23/96/83/x5_518239683ovy.jpg

Kayseridemi yaptırdı evi? bende düşünüyorum da merkeze yakın.Doğma büyüme müstakil evden gelince bina sıkıyor insanı çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor dairede.

alt kat 90 üst kat 90 değil mi? toplam kaç oda sığıyor? ortalama kaç TL'ye mal olur diye düşünüyorlar.

kayseride hocam. baraja gıderken kucuk bır bagı var orda yaptırdı ama sole dıyım aynı ev sehır ıcınde de sırıtmaz.. guzel garajlı felan ev

Bir tarla alabilsem bende yapacam elektrik su olmasın taşırım :D Evide kendim yaparım sıkıntı yok zamanında her türlü inşaat işini yaptım.

200 metrekare dublex ev arsa hariç 200 ile 250 bin arasına yapılıyor ise.
100 metrekare ev arsa hariç 100 ile 150 bin arası kullanılan malzemeye göre farklılık gösterir

tam da metraj çıkarıyordum :d detay ver usta kaba bi hesap yapalım (kaç oda, kaçm2, vs.)
MdAZVM.png

tam da metraj çıkarıyordum :d detay ver usta kaba bi hesap yapalım (kaç oda, kaçm2, vs.)
MdAZVM.png
Tam adamı konuya gelmiş :) konu arkadaşın ama 100mt (dublex) alt= 2oda+wc+mutfak üst=2oda+banyo+geniş bir teras, aslında peder bey taş duvar ustasıda bu yaşta iş vermek olmaz.
Yaptırmanında kötü yönü belediye,kadastro falan uğraşmak, çok yiyici tayfa var yakın bir arakdaşımın başına geldi adam 25bin harcadı daha kazma vuramadı.en iyisi hazır yapılı almak gibi.arsa hariç 100bin güzel bir rakam aslında.

Tam adamı konuya gelmiş :) konu arkadaşın ama 100mt (dublex) alt= 2oda+wc+mutfak üst=2oda+banyo+geniş bir teras, aslında peder bey taş duvar ustasıda bu yaşta iş vermek olmaz.
Yaptırmanında kötü yönü belediye,kadastro falan uğraşmak, çok yiyici tayfa var yakın bir arakdaşımın başına geldi adam 25bin harcadı daha kazma vuramadı.en iyisi hazır yapılı almak gibi.arsa hariç 100bin güzel bir rakam aslında.

dedıgınız dogru..
eskı bır ev olan yer yada derme catma bır yer alınabılır ıskeletınden ozellıkle beledıyelık vs lık onceden alınms ızınlerınınn uzerıne duzenleme yapılabılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri