Müthiş bir şey buldum :D

egva06

Yasaklanmış
Beyler youtubeye girip arama kutusuna şunu yazın : / geek week :D:D

sonrada şunu yazın : Use the force Luke

Bende ışık Hızında nasıl seyahat edilir onu buldun sandım.

googleda arama yapınca da çıkıyordu bir ara bu tarz şeyler :)

bize bunlarla gelmeyin :p

forumda böyle bir konu açılmamış madem önceden biliyordunuz siz açabilirdiniz veyada açmadınız diyelim gelip konumu baltalamanızada hiç gerek yk

Yaw gardaş öyle bir yazmışsın ki, sanki burada ciddi bir ticaret yapıyorsun da bende seni baltalıyorum gibi (: Yaw interneti bitarafa bırak hemen hemen wifi özelliği bulunan her lcd tv led tv gibi modellerde youtube'a girildiğinde zaten örnek verdiğin sayfa açılır. Neyse gençliğin sağolsun (:

Yaw gardaş öyle bir yazmışsın ki, sanki burada ciddi bir ticaret yapıyorsun da bende seni baltalıyorum gibi (: Yaw interneti bitarafa bırak hemen hemen wifi özelliği bulunan her lcd tv led tv gibi modellerde youtube'a girildiğinde zaten örnek verdiğin sayfa açılır. Neyse gençliğin sağolsun (:

Adam güzel birşey bulmuş bizlerle paylaşmak istemiş. Nedir yani yaptığın şey bırak abi adam paylaşımda bulunmuş eminim çoğu insanın yüzünde bir tebessüme neden olmuş. Senin bilmen herkesin bilmesi gerektiği anlamına gelmez. Nedir yani bu yaptığın ego mudur? Biliyorsan yorum yapmazsın bu kadar basit adamı rencide etmeye çalışmandaki amaç nedir ?

Güzel bir paylaşım kardeşim Google'da olduğunu biliyordum fakat Youtube'da da görmek hoş oldu teşekkür ediyorum :)

Adam güzel birşey bulmuş bizlerle paylaşmak istemiş. Nedir yani yaptığın şey bırak abi adam paylaşımda bulunmuş eminim çoğu insanın yüzünde bir tebessüme neden olmuş. Senin bilmen herkesin bilmesi gerektiği anlamına gelmez. Nedir yani bu yaptığın ego mudur? Biliyorsan yorum yapmazsın bu kadar basit adamı rencide etmeye çalışmandaki amaç nedir ?

Güzel bir paylaşım kardeşim Google'da olduğunu biliyordum fakat Youtube'da da görmek hoş oldu teşekkür ediyorum :)

teşekkür ederim güzel yorumun için :)

---------- Mesaj saat 20:11:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:01 civarında gönderildi. ----------

illa ticaret yapmam gerekmiyor konuyu baltalamanız için boş yorumlara ihtiyaç yok gidin bu tür yorumlarınızı seviyesi düşük platformlarda yapın.

ne buldun yıllardır teki kayıp olan çoraplarınımı :D

1 saat önce bende gördüm, önce cezmikaleforinin videolarını dailye yüklediğini farkettim sonra kanalına girdim sonra bu videoyu izledim, doğru söyle sende öyle gördün demi. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri