Müthiş Kazanç Yolu // Sosyal Medya ile kazanç // Yeni

Anladım arkadaşlar kafa eski reklam tıklama sitelerine gitti.Sontorunun eklediği resimdeki gibi reklamlar çıkardı her tıklayışta biri yok oluyodu.Sonra ertersi gün gene çıkıyodu gerçi hiç ödeme alamadım onlardan.Ancak bu sistem ödeme yapıyosa ve tık başı sınırsız kazandırıyosa sorun yok :)

Bu sistemin rakipleri var mı acaba?Eğer varsa kat kat fazla kazanılabilir.

Anladım arkadaşlar kafa eski reklam tıklama sitelerine gitti.Sontorunun eklediği resimdeki gibi reklamlar çıkardı her tıklayışta biri yok oluyodu.Sonra ertersi gün gene çıkıyodu gerçi hiç ödeme alamadım onlardan.Ancak bu sistem ödeme yapıyosa ve tık başı sınırsız kazandırıyosa sorun yok :)

Deniyelim abi :D bakalım

Sosyal medya dışı izin vermiyormuş. youtube videolarının altında paylaşamıyor muyuz?

Sosyal medya dışı izin vermiyormuş. youtube videolarının altında paylaşamıyor muyuz?

Bildigim kadarıyla sadece
facebook , twitter :)

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

Vay arkadaş konuyu 57 kişi okuyor sadece 1 kişi refimle üye olmuş :(

Beklemedeyim yarın kanıt koyarsan daha iyi olacaktır.

sontorun şu anda inceliyorum refinle üye olucam eminim başkaları da olucaktır biraz sabırlı ol.

öncelikle paylaşım için teşekkürler eyw müdür ,

ilk bakışta pek güven vermedi bana site, gerek reklam'dan gerek tasarımın'dan olsun sonra telefon numaralarını aradım sesli mesaj koymuşlar ,hala pek güvenmiş değilim ama ödemeyi vaad ettikleri gibi yaparlarsa "win-win" methodlu güzel bir sistem olabilir :D

öncelikle paylaşım için teşekkürler eyw müdür ,

ilk bakışta pek güven vermedi bana site, gerek reklam'dan gerek tasarımın'dan olsun sonra telefon numaralarını aradım sesli mesaj koymuşlar ,hala pek güvenmiş değilim ama ödemeyi vaad ettikleri gibi yaparlarsa "win-win" methodlu güzel bir sistem olabilir :D

Vallaha refimle 20 kişi üye olsa şimdi ödemeyei hemen yarın koyarıum :D

Arkadaşlar Twitterda Hashtaglara Paylaşın 2 Dakikada 100 tık :D

hocam hevesini kaçırmak istemem ama "Sosyal medya dışında paylaşılamaz. Teşvik yasaktır." şöyle bir kural koymuşlar , eğer kontrol ederlerse sıkıntı çıkabilir bu dediğin şekilde :D çünkü onların belirlediği bir mesajla paylaşım yapıyorsun normalde .

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

Vallaha refimle 20 kişi üye olsa şimdi ödemeyei hemen yarın koyarıum :D

müdür iyi diyorsunda ödemeyi ayın 10'u birde 25'inde yapmıyormuydu bu adamlar ? :D adamları kafaladım alırım önceden ödemeyi dersen hemen ayar çekeriz sıkıntı olmaz yani :))

hocam hevesini kaçırmak istemem ama "Sosyal medya dışında paylaşılamaz. Teşvik yasaktır." şöyle bir kural koymuşlar , eğer kontrol ederlerse sıkıntı çıkabilir bu dediğin şekilde :D çünkü onların belirlediği bir mesajla paylaşım yapıyorsun normalde .

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

müdür iyi diyorsunda ödemeyi ayın 10'u birde 25'inde yapmıyormuydu bu adamlar ? :D adamları kafaladım alırım önceden ödemeyi dersen hemen ayar çekeriz sıkıntı olmaz yani :))

dedim ya konuda adamlarla telefonda görüştüm site için ödemeyi yapaakalr kanıt amaçlı

ödemeyi yapıyorlarsa ki yaparlar, reklamlar falanda gayet orjinal :) Bence sistem çok iyi 70 bin takipçi twitter hesabım var şimdiden bir lira oldu Allah bereket versin :D

Bende sizin refle kayıt olayım.Nasılsa bir kaybımız yokmuş.İnş. ödeme yaparlar sağlamdırlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri