Müthiş Konsept ve Yeni Bomba Özgün Oyun Videom :) Eleştiri ve Yorumlarınızı Bekliyorum :)

• Kullanıcı Javazbekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere özgün oyun videoları çekmeye başladım. İlk videom sabit olarak beğeni toplasada ikinci videom fazla küfür nedeniyle baya eleştirilmişti. Bunun üzerinde biraz daha çalışmalar yapıp yeni video için planlar yapmaya başladım. Bugün tüm gereken montajları halledip videomu çektim ve editleyip montajını tamamladım ve uploadımı yaptım.

İlk iki videodaki eksiklerimi çıkartıp, başarılı bulduğum özellikleri bu videoda birleştirerek yeni bir giriş-çıkış videosu ile birlikte oyuna can katmak için yaptığım konuşma şeklimide değiştirerek başarılı olacağından emin olduğum videomu sizlere sunmayı şeref bilirim :)

Sizlerde her zamanki gibi yorumlarınızı,desteklerinizi ve eleştirilerinizi bildirerek hem benim gelişmeme hemde bu forumdan çıkan güzel bir oyun kanalı olma şerefine sahip olmamı nail eyleyebilirsiniz :)

Daha fazla elimi ve sizin gözlerinizi yormadan videomu yayınlamaktan şeref duyarım :)

(NOT: Hiç bir şekilde bir siyasi parti tutmayıp sadece eğlence amaçlı videolar katmaktayım.)

Bence çok iyi gidiyorsun, ilk videonu görmüştüm ve çok güzeldi.Diğer videolarını görmemişim bilmiyorum ama çok küfür iyi olmaz bence tadında bırakılmalı.Şimdiki video çok iyi bence, böyle devam et !

Arkadaşlar flood yapmış gibi olmayım fakat yemeğe gidiyorum yorumlarınızı hemen cevaplayamayabilirim. Zaten elimden geldiğince toplu bir şekilde cevaplamaya çalışıyorum. İyi akşamlar :)

Bence çok iyi gidiyorsun, ilk videonu görmüştüm ve çok güzeldi.Diğer videolarını görmemişim bilmiyorum ama çok küfür iyi olmaz bence tadında bırakılmalı.Şimdiki video çok iyi bence, böyle devam et !

Yorumun beni çok mutlu etti gerçekten inşallah bu şekilde ve hatta dahada kendimi geliştirerek devam ederim :)

Video yu hangi programla yapıyorsun - düzenliyorsun ?

Kanalın hakkında kısmında hangi programları kullandığım falan bulunuyor eğerki isterseniz bir eğitim videosuda çekebilirim Bilgisayar özelliklerinin iyi olması yeterli video çekmek için :)

Forex reklamına tıkladım tbm tavan yapar senin şimdi :D Güzel olmuş devam..

Kardeş yemin ederim bak kolay kolay beğenmem bu oyun kanallarını ama senin serilerini çok beğendim spidermanda güzeldi bu dahada güzl . İlk olarak çogunun yaptıgı yapmacılıkdan uzaksın inşallahh çok iyi yerlere gelirsin bu arada bana mesaj atarsan reklam için yardımcı olurum.

Kardeş yemin ederim bak kolay kolay beğenmem bu oyun kanallarını ama senin serilerini çok beğendim spidermanda güzeldi bu dahada güzl . İlk olarak çogunun yaptıgı yapmacılıkdan uzaksın inşallahh çok iyi yerlere gelirsin bu arada bana mesaj atarsan reklam için yardımcı olurum.

Yorumun beni çok mutlu etti gerçekten :) İnşallah bir yerlere gelirim. Peki mesaj atacağım onun içinde ayrı bir teşekkür ediyorm :)

üstat ekran kayıt hangi programla yapıyorsun ve ingilizce çalışmak zormu gelir sana bu oyun videolarını ingilizce çok izleniyor. ama videolar çok net ve seri olmuş.

Kanalımın hakkında hangi programları kullandığım yazıyor kayıdı fraps ile yapıyorum diğerleriyle montajları hallediyorum. İngilizcem oyun videoları için hiç mi hiç yeterli değil :) Birde bu tarz videolarda akıcı konuşmak gerektiği için baya bir sorun yaşarım diye tahmin ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri