Mutlu Yıllar Incubus - Kaçtım ben, size kolay gelsin ;)

Allah yolunu acik etsin gercek hayattada biseyler yapama baslamak gerek youtubenin gidisati belli

umarım ayrılmana değecek ilk yatırmda milyon dolar değerlemeden yatırım alacak start-up bi proje için falan yt yi bırakmışsındır. herşey gönlünce olsun

mutlu yıllar umarım yeni yaşınızda aldığınız kararlar size bir ömür boyu mutlu eder mutluluk sağlık ve sonra da para getirsin yeni yaşınız. Forumda pek arkadaşım yok güzel dostluklar abiler ve kardeşler edinmiş olmanıza sevindim. Ayrıca şu fani dünyada birbirimizi üzmek küfür etmekk falan filan da hiç iyi şeyler değil. Neyse yolunuz açık olsun Daha nice yaşlara

Mutlu yıllar.. Yolun açık olsun kardeş, kalan hayatında başarılar. :)

[MENTION=9634]0zkan[/MENTION] sana da s.modluğun hayırlı olsun kardeşim :)

hayırlı gidişler de
şu foruma gidiyorum diyipte gideni görmedim.

Gerçek hayatta ciddi işlere atıldığın için seni tebrik ediyorum hocam. Başarılarının devamını diliyorum. Umarım herşey gönlünce olur. Yakın zamanda senin tarafa geliyoruz hepimiz malumun.

Yolun açık olsun ama [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] spamı komple bırakıyorsa yakında hepimize yol gözükücek gibi geldi bana, yani hiç iyi haber değil bence.
Mutlu yıllar

Giderken ışığı ve kapıyı kapatırmısın

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ( doğum günü kutlu olsun ) kendine iyi bak ... her şey için teşekkürler ...

Simdi birkac sey yazmak isitoyrum uzun yazmak isterdimde ders calisiyorum

Oncelikle gozumden yas damlasi geldi ama neden bilmiyorum tanimasamda konusmasam forumda varligin yeterdi.

Simdi gozum arkada kalmamasi icin yazmis oldugun textleri pm at kategori calisma metotlari

Dogum gunun kutlu olsun

çok önce sizin sayenizde R10 üyeliğim olmuştu, hakkınızda hayırlısı neyse yüce Rabbim onu versin, Yolunuz Bahtınız açık olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri