mutlu yıllar jakabvo

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kutlamalar-Tebrikler
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] lifeden odemede almissin dogun gunu hediyesi ne alicaksin bize , quadcopter imi 1.ci siraya yazabilirsin :)

Öyle kuru kuruya doğum günü kutlamakla olmuyor herkesin adresine 1 er dilim pasta yolla da ağızımız tadlansın mezara mı götüreceksiniz bu paraları anlamıyorum ki :p gerçi siz onuda doğum günü sahibine ödetirsiniz :eek::D

Eşimin bana sabah süprizi,böyle olur youtuberin pastası )))

Mutlu yıllar oğuz abi bende face den gördüm :) Eşiniz ile birlikte nice güzel seneler sizin olsun..

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] (40), [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] (40), [MENTION=11837]10Kolik[/MENTION] (22), [MENTION=8623]mucan07[/MENTION] (20)

Dogum gununuz kutlu olsun
Teşekkür ederim kendi adıma...
вαттυѕαу;654579' Alıntı:
Nice senelere [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION]
Teşekkürler...Almanya'ya sevgiler :D
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Mutlu yillar :) [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] Senide unutmiyalim abi forumda sevdigim kisilerdensin nice kirklara :)

Edit: 20 Ocakta banada acmassan bozusuruz [MENTION=9639]maihes[/MENTION] :D :D
Teşekkür ederim Mehmet64 kardeşim...Allah nasip ederde bir 40 daha görürsek yeter...Üçüncü 40 fazla gelir :D
basta [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] (40), olmak uzere [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] (40), [MENTION=11837]10Kolik[/MENTION] (22), [MENTION=8623]mucan07[/MENTION] (20) herkesin dogum gunu kutlu olsun, nice senelere :)
Çooook teşekkür ederim, kendi adıma...
Abilikten amcalığa yükseldiniz tebrikler :p dün abi bugün amca :D :P [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] nice yıllara takılıyorum sakın yanlış anlamayın :D allah sevdiklerinizle uzun bir ömür versin [MENTION=11837]10Kolik[/MENTION] [MENTION=8623]mucan07[/MENTION] sizinde doğum günleriniz kutlu olsun arkadaşlar
Vayyy arkadaş amcada olduk ya hadi neyse :D... Teşekkür ederim Burak kardeşim...Sağol Varol...
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] (40), [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] (40), [MENTION=11837]10Kolik[/MENTION] (22), [MENTION=8623]mucan07[/MENTION] (20) Doğum günleriniz kutlu olsun: :) [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Yazdıkların güzel olmuş moral verdi.
Teşekkür ederim...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar :) [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] (40), [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] (40), [MENTION=8623]mucan07[/MENTION] (20) sizlerin de doğum gününü kutlarım, yeni yaşınızda bol mutluluk ve bol kazançlar :)
Sağolasın 10Kolik kardeşim...Seninde ve diğer arkadaşlarımında doğum günü kutlu olsun...Forum olarak Cümlemize sağlık ve mutluluklar dilerim...

mutlu yıllar hocam.pastacı bu pastayı yaparken neler düşündü acaba.işin mantığını çözebildi mi diye düşünmedim değil:D (yenge yapmadıysa tabi)

Pastacı direk Youtube işine başladı şuan :D :D [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] mutlu yıllar hocam. :)

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Yaşıtım ...Doğum Günün Kutlu Olsun Bu arada :D Nice Nice Kırklara :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] un tek rakibi doğum günün kutlu olsun :)

Rabbim sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu ve huzurlu bir ömür nasip eylesin.

Doğum günün kutlu olsun [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Nice Senelere :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri