S
Samsung
Guest
Başkan nice seneleree
Makineler hazır
[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION]
Makineler hazır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Başkan nice seneleree![]()
![]()
Makineler hazır
Hep birlikte sağlıkla inşallah başkanBaşkan nice seneleree![]()
![]()
Makineler hazır
TeşekkürlerBugün Doğumgünü Olan Üyelerimiz(e) ALLAH'tan Hayırlı Ömür(ler) Dileriz...
hayvanizle (36), orcunkazan (27), Anivaliant (25), shnyldz (23)![]()
Allah razı olsun hep birlikte inşallahDoğum günün kutlu olsun kardeşim. Sağlıklı, mutlu nice yaşlara..
Ceyo candır sloganını unutma unutturmaNice mutlu senelere, spam hep siz ve ekibinizle olsun![]()
TeşekkürlerDoğum günün kutlu olsun![]()
Teşekkürler hocamdoğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu senelere
diğer doğum günü olan arkadaşlarında doğum günlerini kutlar, uzun ömürler dilerim
TeşekkürlerDoğum günün kutlu olsun George Clooney![]()
Teşekkürler hocam![]()
TeşekkürlerGeorge Amcaoğlu benim
![]()
![]()
Teşekkürler emek sarfeden herkezin kazanması dileğiyle inşallahAllah sağlıklı ve uzun ömürler versin nice senelere yeni yaşınızda daha çok kazanmanız dılegıyle :=)
Bi ödül töreninde yanyana getiririz bunlarıBizimde dayıoğlu Kevin Costner tanıştıralım bir ara![]()
Sağol kardeşim hep beraber inşallahNice mutlu senelere hocam gönlünüzce olsun her şey![]()
Eyvallah başkan hep beraber inşallahnice seele baskan![]()
Orçun abi nice mutlu sağlıklı yıllara emeğin çok büyük bende herşey için sağol![]()
Doğum günün kutlu olsun Beylikdüzü'nde fazla gezme hocam![]()
. Yok oturmuyorum,Facebook ta bir arkadaşla resmini gördümteşekkür ederim abicim biliyosun ne zaman tıkanırsan yardımcı olmaya calısırım yine
teşekkür ederimsendemi beylikdüzünde oturuyosun hocam
![]()
. Yok oturmuyorum,Facebook ta bir arkadaşla resmini gördümdünya küçükmüş , orçunun doğum günü diye resim paylaşmış formdada konuyu görünce sen OLDUĞUNU anladım
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.